«Καθάρισαν» την...καθαρίστρια για διαρροή μεταγραφικών πλάνων! (photo)

H Σέλτικ απέλυσε καθαρίστρια στο προπονητικό κέντρο και απομάκρυνε τον γιο της που εργαζόταν ως security, θεωρώντας ότι πρόδωσαν στα social media τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας!

Τις προηγούμενες μέρες, διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα έγγραφο από συνάντηση στελεχών των Καθολικών για τις μεταγραφές, στο οποίο καθορίζονταν οι στόχοι για την καλοκαιρινή περίοδο και οι παίκτες που πρέπει να φύγουν.

Η Σέλτικ μετά από διεξαγωγή εσωτερικής έρευνας, εξετάζοντας
μεταξύ άλλων και τις κάμερες ασφαλείας στο προπονητικό της κέντρο, αποφάσισε να απολύσει την 57χρονη καθαρίστρια Μορίν Κουίν, αλλά και να απομακρύνει προσωρινά τον γιο της Έντουαρντ, ο οποίος εργαζόταν ως security στο ίδιο μέρος.

Η Κουίν, αρνείται ότι αυτή ή ο γιός της είναι υπεύθυνοι για τη διαρροή του εγγράφου και μιλώντας στην Daily Record δήλωσε ότι θα προβεί σε καταγγελία στις αρχές για άδικη απόλυση!

«Είναι ντροπή. Δεν έκανα τίποτα κακό και με κατηγορούν γι' αυτό που έγινε. Ξέρω ότι ούτε ο γιος μου έχει κάνει κάτι επίσης. Είμαστε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Θέλω να καθαρίσω το όνομά μου. Με φώναξαν σε τρεις συναντήσεις για το θέμα. Η δουλειά μου στο προπονητικό κέντρο Λένοξταουν, είναι να αδειάζω τους κάδους και να τους πηγαίνω στον ειδικό χώρο. Πιστεύουν ότι είδα το έγγραφο σε έναν κάδο, το έδωσα στον γιο μου και αυτός το φωτογράφισε. Υποστηρίζω τη Σέλτικ επειδή ο γιος και ο σύζυγός μου είναι οπαδοί, αλλά δεν ξέρω καν τα ονόματα των παικτών της. Δεν με ενδιαφέρει καν τι γράφει ένα κομμάτι χαρτί. Έκλαιγα μετά την απόλυση για μένα και για τον Έντουαρντ».

Ο ίδιος ο γιος της, ο οποίος δουλεύει στην Σέλτικ από το 2008, απομακρύνθηκε μέχρι νεωτέρας και θα μάθει την επόμενη εβδομάδα αν θα απολυθεί και αυτός.

«Περίπου 30 άτομα δουλεύουν στο προπονητικό κέντρο. Η Σέλτικ έβαλε έναν δικηγόρο και τον υπεύθυνο ασφαλείας να κάνει έρευνες ρωτώντας όλους τους εργαζόμενους. Μου έδειξαν μία φωτογραφία με ένα χέρι που κρατάει το έγγραφο και μου είπαν ότι ''αυτά μοιάζουν με τα νύχια σου'', όμως τα νύχια μου δεν είναι τόσο κοντά όπως της φωτογραφίας. Επίσης με κατηγόρησαν ότι μπήκα στο γραφείο της διοίκησης στις 25 Μαΐου, αλλά οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει ότι έψαχνα απλά έναν φορτιστή για το τηλέφωνό μου. Μάλλλον θα απολυθώ. Είχα την καλύτερη δουλειά στον κόσμο και ποτέ δεν θα το διακινδύνευα, η σύζυγός μου περιμένει παιδί και είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα».
Keywords
Τυχαία Θέματα