Σουάρες: «Οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου»

O Λουίς Σουάρες περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Καταλανοί είχαν κερδίσει 3-0 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους «ρεντς», αλλά υπέστησαν βαριά ήττα με 4-0 στο «Άνφιλντ» από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Ουρουγουανό στράικερ να μην μπορεί να πιστέψει το «κάζο» από την πρώην ομάδα του.

«Οι ημέρες πίσω στη Βαρκελώνη μετά τον αποκλεισμό ήταν οι χειρότερες της ζωής μου μαζί με το Μουντιάλ 2014. Ήθελα να εξαφανιστώ από τον κόσμο. Δεν ήθελα ούτε να
πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, όλοι έβλεπαν ότι ήμουν πολύ άσχημα, υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα να κάνω τίποτα, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές», είπε στο Fox Sports ο Σουάρες και πρόσθεσε:

«Δεν πίστευα ότι θα αποκλειόμασταν γιατί είμαστε η Μπαρτσελόνα και θεωρούσα ότι θα είχαμε δύο - τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Όμως αγχωθήκαμε, κάναμε ανόητες λάθος πάσες, δεν δείξαμε τη σωστή νοοτροπία. Όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε, ξέραμε ότι τα είχαμε πραγματικά θαλασσώσει. Μετά το ματς στα αποδυτήρια κανείς δεν μπορούσε να πει τίποτα, υπήρχε θλίψη, πίκρα και απογοήτευση γιατί ξέραμε ότι είχαμε δείξει μία πολύ κακή εικόνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα