Καταγγελίες για τον «Ιρανό Μέσι»

Ο Ρεζά Παραστές φέρεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις με 23 γυναίκες στο Ιράν εκμεταλλευόμενος την ομοιότητά του με τον Λιονέλ Μέσι, όμως ο ίδιος το αρνείται.

Ο Ιρανός, έγινε γνωστός μέσω των social media πριν από μερικά χρόνια ως «σωσίας» του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, κάτι που εκμεταλλεύτηκε οικονομικά καθώς πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις.

Σύμφωνα όμως με καταγγελίες, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς φέρεται να χρησιμοποίησε
την ομοιότητά του με τον Μέσι προκειμένου να αποπλανήσει Ιρανές.

Ο ίδιος πάντως, με μήνυμά του στα social media αρνείται όσα του καταλογίζουν και χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα «fake news»:

«Μία τέτοια είδηση στην χώρα απ' όπου κατάγομαι είναι καταστροφή, έχω δεχθεί ενοχλήσεις κι εγώ και η οικογένειά μου. Αν είχα κάνει κάτι τέτοιο στο Ιράν θα ήμουν ήδη στη φυλακή. Σας παρακαλώ, μην παίζετε με τις υπολήψεις των ανθρώπων. Μην το πιστεύετε, δεν είναι αλήθεια, θα κάνω όλες τις νομικές κινήσεις για να καθαρίσω το όνομά μου».

Ο Παραστές, εξέφρασε την ελπίδα του να συναντήσει μία μέρα και τον αληθινό Μέσι:

«Με βοήθησε πολύ να ανεβάσω τη δημοφιλία μου. Πριν γίνω γνωστός είχα 20.000 ακόλουθους στο Instagram, τώρα έχω 400.000. Έχω προσπαθήσει πολύ να συναντηθώ μαζί του αλλά δεν έχει γίνει. Δεν είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει για μένα αλλά νομίζω ότι με ξέρει».
Keywords
Τυχαία Θέματα