To ΚΙΝΑΛ ως 3η δύναμη και οι εξ αριστερών ανακατατάξεις!

Φαβορί για την 3η θέση στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι το ΚΙΝΑΛ, η μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ με πολλά από τα στοιχεία του Κινήματος που διηύθυνε, μεταπολιτευτικά, τις τύχες της χώρας για πολλά χρόνια.

Η περίπτωση της παράταξης που διευθύνει η Φώφη Γεννηματά είναι χαρακτηριστική των αλλαγών οι οποίες συντελέστηκαν στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες.

Θυμίζουμε πως ναι μεν δημοσκοπικά πριν της Ευρωεκλογές ήταν στους
βασικούς υποψηφίους να καταλάβουν την 3η θέση όμως οι στοιχηματικές εταιρίες δεν το «πίστευαν» και τόσο ίσως γιατί δεν περίμεναν την μεγάλη υποχώρηση της Χρυσής Αυγής κατά κύριο λόγο, αλλά και άλλων παρατάξεων όπου το «Κίνημα Αλλαγής» πήρε ψήφους όπως για παράδειγμα το «Ποτάμι» και βέβαια τον Σύριζα.

Με τις αποδόσεις να μεταβάλλονται και το κόμμα ΜεΡΑ25 να είναι πλέον στα σοβαρά… στοιχηματικά «υπόψη» για είσοδο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς αυτή τη στιγμή το line (Over/Under) είναι στο 3,5% και το Over στο (1,65), δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα στοιχεία στο συγκεκριμένο «κεντρο-αριστερό» (αν μπορούμε να το προσδιορίσουμε έτσι) χώρο.

Οι σημερινές στοιχηματικές εκτιμήσεις για το ΚΙΝΑΛ βρίσκονται στο 7.5% (1,90 Over/1,80 Under). Απομένουν πολλές μέρες και κάθε πολιτική εξέλιξη ως την άλλη Κυριακή μπορεί να έχει αντίκτυπο στην μεταβολή των αποδόσεων!

Ήδη μετά την ανακοίνωση της «ματαίωσης» του τηλεοπτικού Debate είχαμε μια ακόμα μικρή «πτώση» της απόδοσης για την αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος στο (1,30%) έναντι (1,40%) χθες (1,50%) μια μέρα νωρίτερα!

Το ΚΙΝΑΛ έλαβε ποσοστό 7,72% στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και έχει ως στόχο να το βελτιώσει όμως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό ούτε βέβαια κάτι το ανέφικτο..
Keywords
Τυχαία Θέματα