Καταγγελία – σοκ νεαρής γυναίκας για τον βιασμό της από τον Χακίμι!

Μια ακόμη υπόθεση βιασμού με πρωταγωνιστή ποδοσφαιριστή ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας. Με βάση δημοσίευμα της «Parisien» μια νεαρή κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα το σαββατοκύριακό και κατήγγειλε το περιστατικό με τον Ασράφ Χακίμι.

Η γυναίκα αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση, αλλά η Εισαγγελία ανέλαβε την υπόθεση. Η 23χρονη δήλωσε ότι δεν ήθελε να υποβάλει καταγγελία, απλά να κάνει μια δήλωση βιασμού.

Οι Αρχές έχουν ανοίξει ήδη φάκελο και άρχισαν έρευνα γύρω από την υπόθεση του Χακίμι και του φερόμενου θύματος. Το συμβάν φέρεται να έχει συμβεί στις 25 Φεβρουαρίου. Η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν με Uber, το οποίο πλήρωσε ο Χακίμι. Οι δύο τους ήρθαν σε επαφή μέσα από το Instagram.

H κατάσταση στο σπίτι του Μαροκινού παίκτης ξέφυγαν όταν ο Χακίμι τη φίλησε στο στόμα, στη συνέχεια της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε άσεμνες κινήσεις, παροτι η ίδια δεν το επιθυμούσε. Ο Χακίμι προχώρησε και σε διείσδυση, ενώ η 23χρονη του έλεγε ότι δε θέλει.

Η υπόθεση είναι στα «χέρια» της Αστυνομίας και αναμένεται να προχωρήσει περαιτέρω την έρευνα. Σύντομα αναμένεται η κλήση του παίκτη της Παρί για να καταθέσει.

INFO LE PARISIEN | Le joueur du PSG Achraf Hakimi visé par une enquête pour viol
https://t.co/LkApDDaOto pic.twitter.com/IxB72odc0S

— Le Parisien (@le_Parisien) February 27, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα