Καραγεωργίου: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Ο Νίκος Καραγεωργίου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη ενώ ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να καθαρίσει γρήγορα με την παραμονή.

Αναλυτικά:

Καραγεωργίου: «Μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν το άγχος το οποίο θα μας "κυνηγάει" και θα μας συνοδεύει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ αντιμετώπισαν και μια καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει σωστά και να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Εκεί είχαμε ένα πρόβλημα, το αντιμετωπίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις και σε μια από αυτές σημειώσαμε ένα γκολ και κερδίσαμε» είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας έδωσε το σύνθημα για νίκες σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος (σ.σ. από τις «μεγάλες» ομάδες ο Λεβαδειακός έχει να παίξει με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο φινάλε του πρωταθλήματος).

«Ολοκληρώθηκε ο αγώνας, πήραμε τρεις βαθμούς και πλέον ζητάμε τρεις βαθμούς από όλα τα παιχνίδια, γιατί όλοι γνωρίζετε τη βαθμολογική μας θέση. Όπου και αν παίζουμε, ζητάμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε και θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια».

Δέλλας: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και ειδικά στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αναγκαστικές αλλαγές χάλασαν λίγο την ισορροπία μας. Κάπου εκεί μπήκε και το γκολ του Λεβαδειακού. Δεν έχω εικόνα, αλλά θέλω να το δω και μετά να πω περισσότερα. Μετά νομίζω ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχαν μπάλες στο γήπεδο, το παιχνίδι σταμάτησε αρκετές φορές με φάουλ και εκεί χάσαμε λίγο την ηρεμία μας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους για να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή και εκεί ήταν το κλειδί. Αν και φτάναμε έξω από την περιοχή του αντιπάλου, δεν κάναμε τις σωστές επιλογές για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε τη μαζική άμυνα του Λεβαδειακού. Πέρασε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο και θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή».
Keywords
Τυχαία Θέματα