Παντελίδης: "Έπρεπε να έχουμε κερδίσει" (video)

Μετά το ματς στο "Κλ. Βικελίδης" ο Νίκος Παντελίδης ανέφερε πως η ομάδα έπρεπε να είναι η νικήτρια ενώ ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα που είχε.

Αναλυτικά:

Παντελίδης: «Πανομοιότυπο ματς σε στιγμές με το παιχνίδι στα μέσα Δεκέμβρη με τον Παναιτωλικό, σίγουρα όμως είναι διαφορετική η ομάδα Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν η ομάδα μου. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Πολύ νωρίς μείναμε με 10, αν και
σε φάση πριν την επέμβαση του Μπάσα υπάρχει σοβαρό φάουλ νομίζω, ίσως και κίτρινη. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό ως ομάδα με βάση αυτό που είδα σήμερα.

Η ομάδα είναι σε σωστό δρόμο, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δεν λέω ότι δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες. Παίξαμε χωρίς κλασικό αμυντικό χαφ για 80 λεπτά και οι αναγκαστικές αλλαγές άλλαξαν τα πλάνα μας. Τα παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες μου, όμως. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η βοήθεια από τον κόσμο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Χαμηλά το κεφάλι και προχωράμε για το επόμενο ματς».

Για το τι εννοεί πως ο Άρης δεν έχει τον απαιτούμενο σεβασμό: «Νομίζω στο γκολ του Πανιωνίου υπάρχει παράβαση. Ήταν στο τέρμα που είναι πιο κοντά μου και ήμουν σε θέση να δω τη φάση πιο καθαρά».

Για τους τραυματισμούς των Μάρτιν Τόνσο και Γιώργου Δεληζήση: «Ο Τόνσο νομίζω έχει σφίξιμο στη γάμπα του, από την υπερπροσπάθεια έπαθε κράμπες, έπαιζε σε άλλη θέση. Ο Δεληζήσης έχει ένα πρόβλημα νομίζω και θα το δούμε».

Μάντζιος: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. ο Άρης είχε ένα σερί νικών, εμείς προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα και ήρθαμε σήμερα να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι", σημείωσε αρχικά, ο τεχνικός των κυανέρυθρων.

Αν θεωρεί ότι η ομάδα του διαχειρίστηκε σωστά το αριθμητικό της πλεονέκτημα: “Καμιά φορά και το να παίζει ο αντίπαλος με 10, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να εκμεταλλευτούμε την κούραση του ΑΡΗ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό.”
Keywords
Τυχαία Θέματα