Καπέλο: «Δεν είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Λουκάκου!»

Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ίντερ. Ο Ρομελού Λουκάκου, μετά από ένα μέτριο πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και να αντικαταστήσει επάξια τον Μάουρο Ικάρντι.

Πάντως ο Φάμπιο Καπέλο δεν…πετάει και τη σκούφια του για τον Βέλγο επιθετικό, θεωρώντας ότι αυτός που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους «νερατζούρι» είναι ο Αλέξις Σάντσες.
Με βάση το μικρό δείγμα των δύο πρώτων αγωνιστικών στη Serie A, o Φάμπιο Καπέλο,
ανέλυσε τις σκέψεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

«Η ομάδα που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Γιουβέντους στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Νάπολι και ταυτόχρονα η κακή αμυντική λειτουργία των «παρτενοπέι».
Μου άρεσε η Λάτσιο, έπαιξε αρκετά καλά και στους δύο αγώνες, δίνοντας συνέχεια στα γερά θεμέλια που μπήκαν την περασμένη σεζόν».

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Ίντερ τα πάει εξαιρετικά, με 2 νίκες και με τον Λουκάκου να έχει σκοράρει και στους 2 πρώτους αγώνες, με Λέτσε και Κάλιαρι.

«Ο Λουκάκου είναι ένας καλός παίκτης με καλή κίνηση. Πέτυχε δύο γκολ, ένα ήταν πέναλτι και το άλλο ένα λάθος από τον τερματοφύλακα. Είναι χρήσιμος σε μία ομάδα, αλλά δεν είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης.
Ο Σάντσες έχει ποιότητα και σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αν το θέλει. Μπορεί να κάνει, αυτό που έκανε ο Ριμπερί με την Φιορεντίνα απέναντι στη Νάπολι. Μπήκε ως αλλαγή και άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού».
Keywords
Τυχαία Θέματα