Κάντιθ-Μπέτις 0-2: Ευρωπαϊκά όνειρα!

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη για τους δικούς τους πολύ διαφορετικούς λόγους, μιας και η Κάντιθ ήταν και είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Μπέτις “φλερτάρει” με την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν καλύτερη από εκείνη του Πελεγκρίνο και έφτασε δίκαια στο 0-2 προς απογοήτευση των φίλων της Κάντιθ που στο τέλος του αγώνα γέμισαν το γήπεδο με προστατευτικά για τη βροχή νάιλον.

Το 0-1 έκανε ο Γουίλιαν Ζοσέ με εξαιρετικό τελείωμα ύστερα από υπέροχη προσπάθεια του MVP Καρτνόσο που έκλεψε τη μπάλα από

δεξιά και τη γύρισε ιδανικά στον βραζιλιάνο. Ο Φεκίρ (που αντικατέστησε τον τραυματία Ίσκο, ο οποίος θα μείνει έξω για δύο μήνες) είδε τον Λεντέσμα να του στερεί το 2-0, κάτι που έκανε και στην αντίπερα όχθη ο Ρουί Σίλβα στον Εσκαλάντε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Φορνάλς έφερε στην La Liga άρωμα Premier League πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με αριστερό πλασέ στην απέναντι γωνία ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των “Μπέτικος”. Η απογοήτευση κυρίευσε την Κάντιθ που δε μπορούσε να απειλήσει -είχε μόνο μια καλή ευκαιρία με τον Ναβάρο και τον Ρουί Σίλβα να έχει και πάλι τη απάντηση- και η Μπέτις έλεγξε το ρυθμό ως το τέλος για να φτάσει στη νίκη και να “πατά” έστω και προσωρινά μόνη στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα