Κανονιέρηδες όνομα και πράγμα (video)

Η Άρσεναλ με αρκετούς βασικούς στη σύνθεσή της δεν είχε πρόβλημα απέναντι στους πιτσιρικάδες της Παρί Σεν Ζερμαίν και νίκησε εύκολα 5-1 στην αναμέτρηση που έγινε στο εθνικό στάδιο της Σινγκαπούρης για το Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ.

Με τον Έμερι να τίθεται αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του και τον Τούχελ να αντιμετωπίζει Παπασταθόπουλο, Ομπαμεγιανγκ και Μχιταριάν τους οποίους είχε παίκτες στην Ντόρτμουντ το ματς είχε αρκετό ενδιαφέρον από το ξεκίνημα.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Εζίλ άνοιξε το σκορ από προσπάθεια του Ομπαμεγιάνγκ.
Παπασταθόπουλος και Μουστάφι δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους νεαρούς Γάλλους και έμεινε ο Μπουφόν να κρατάει όσο μπορεί την άμυνα της Παρί. Ο πολύπειρος Ιταλός είπε τρεις φορές όχι σε ισάριθμα τετ α τετ των Ιβόμπι, Ομπαμεγιάνγκ και Μχιταριάν με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το «φτωχό» 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο 60 η Παρί ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Γουεά από τον Κολάσινατς και εκτέλεσε εύστοχα ο Ενκουνκού. Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, οι οποίες πάντως δεν επηρρέασαν την Άρσεναλ που βρήκε άλλα 4 γκολ μέχρι το τέλος του ματς.

Στο 67 ο Λακαζέτ βγήκε πρώτος στην μπάλα και νίκησε με πλασέ στην κίνηση τον Μπουφόν και το ίδιο έκανε στο 71 με κεφαλιά μετά από σύγχυση στην άμυνα των Γάλλων. Ο Σιμπουά που είχε περάσει στη θέση του Μπουφόν δεν κατάφερε να αντιδράσει στη μακρινή κεφαλιά του Χόλντινγκ στο 87 για το 4-1 και το τελικό σκορ έγραψε ο Ενκετία με ωραίο δεξί σουτ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παπασταθόπουλος ξεκίνησε την αναμέτρηση, ενώ ο Μαυροπάνος δεν αγωνίστηκε για την Άρσεναλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα