Αυξάνονται τα δημοσιεύματα για Τόσκα

Από την Παρασκευή ξεκίνησαν στην Ισπανία να γράφονται σειρές και άρθρα που συνέδεαν τον ΠΑΟΚ με την Ιβηρική χερσόνησο για θέμα μεταγραφικού ενδιαφέροντος. Πιο συγκεκριμένα, για τον 26χρονο Ρουμάνο Αλίν Τόσκα που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ποδοσφαιριστής της Μπέτις, δίχως όμως να υπολογίζεται πλέον από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, πρώην συμπαίκτης του Βαρέλα στη Στεάουα Βουκουρεστίου και αναμφίβολα γνώριμος στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τη συνέχεια τη δίνουν σήμερα και πάλι οι Ιβηρες
κάνοντας λόγο για αξιώσεις ενός εκατομμυρίου ευρώ από την ισπανική ομάδα, προκειμένου – ουσιαστικά - να πάρει πίσω τα χρήματα που είχε πληρώσει για να τον αποκτήσει, όμως κι οι ίδιοι οι συντάκτες των σχετικών άρθρων αναγνωρίζουν πως πρόκειται περισσότερο για ... ευσεβή πόθο παρά για κάτι το ρεαλιστικό. Πολλώ δε περισσότερο όταν αποδεδειγμένα σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προχωρούν σε στην απόκτηση με δανεισμό και οψιόν αγοράς εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

Παρόλα αυτά ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά μπορεί να περιμένει, αφού στο προσκήνιο κι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα αποτελεί ο αγώνας με τη Βασιλεία την προσεχή Τετάρτη στην Ελβετία κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιμένει λίγο ακόμη. Δραστηριότητα υπάρχει και για τον επιθετικό που αναζητούν οι επιτελείς της ομάδας έχοντας καταλήξει σε έναν νεαρό, που μπορεί αγωνίζεται και στις πτέρυγες πέραν από τη θέση του πλέον προωθημένου.
Keywords
Τυχαία Θέματα