Καναπέδες και στο Καυτανζόγλειο! (pics)

Στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κατανζόγλειο (13/10, 1-1 το αποτέλεσμα), ο Ηρακλής συνέχισε με ξεχωριστό τρόπο την καμπάνια που κάνει με τους καναπέδες και τα διαρκείας, καμπάνια που έχει πολύ καλό κοινωνικό σκοπό.
Υπάρχει η συνεργασία του συλλόγου με τον Σύλλογο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ που είναι μία ένωση με κοινωφελή και κοινωνική προσφορά σε περιθωριοποιημένους ανθρώπους με σκοπό την επανένταξή τους στο κοινωνικό περιβάλλον. Ο Σύλλογος ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ μέσα από την συλλογή παλιών αντικειμένων, επίπλων και ειδών σπιτιού δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους.
Ο Ηρακλής συνοδεύει τη συγκεκριμένη καμπάνια με φράσεις όπως… “Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!”, επίσης… “Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!” και… “Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!”.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας δίπλα στον πάγκο του Ηρακλή υπήρχαν καναπέδες και πολυθρόνες και εκεί βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν εκεί ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, ο ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Γιαννίτσης και ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Ξυλούρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα