Κάναντι: "Η Ελλάδα έχει καλό προπονητή και είναι ο Μίκαελ Σκίμπε"

Ο Νταμίρ Κάναντι δήλωσε προσηλωμένος στη δουλειά του στον Ατρόμητο και απάντησε ότι η Εθνική Ελλάδος έχει ένα καλό προπονητή, όπως ο Μίκαελ Σκίμπε.

Να τι είπε, μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του:

«Θα πρέπει να το αναλύσουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, οπότε το αποτέλεσμα μετράει διπλά».

Για τον φετινό στόχο του Ατρόμητου:

«Εμείς θέλουμε να μείνουμε
προσηλωμένοι στον στόχο. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Για μας το πιο σημαντικό είναι η πεντάδα. Αν στο τέλος είμαστε κοντά θα είναι μια διαφορετική συζήτηση. Υπάρχουν άλλες ομάδες που στοχεύουν στο πρωτάθλημα, εμείς έχουμε στόχο μας την πεντάδα».

Για την περσινή σεζόν συγκριτικά με την φετινή:

«Είναι μία δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να συγκρίνω την περσινή με τη φετινή σεζόν. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα. Εστιάζουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Για τη νίκη στο τέλος:

«Είναι θέμα νοοτροπίας. Κάναμε και τις αλλαγές με την είσοδο του Ούμπιντες. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας και στο τέλος καταφέραμε να βρούμε το γκολ".

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας:

«Αυτό το δημοσίευμα άρχισε από την Ελλάδα και αναδημοσιεύθηκε και στην Αυστρία. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είμαι προπονητής στον Ατρόμητο και είναι το μοναδικό που με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα έχει προπονητή και είναι πολύ καλός, τον Μίχαελ Σκίμπε».
Keywords
Τυχαία Θέματα