Καμμένου: «Δεν είμαστε ομάδα για την έβδομη θέση»

Η ομοσπονδιακή τεχνικός τόνισε πως η ελληνική ομάδα δεν είναι για παίζει για τις θέσεις 7-8 και πως χρειάζεται δουλειά το κομμάτι της ψυχολογίας και ειδικότερα της ψυχραιμίας.

Αρχικά, η Καμμένου δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδια στο γυναικείο πόλο κρίνονται στη λεπτομέρεια. Εκεί είναι που θέλει σωστή επιλογή. Στενοχωριέμαι που για δεύτερο σερί ματς χάνουμε στην τελευταία επίθεση. Βιαζόμαστε! Δεν είμαι δυσαρεστημένη με την προσπάθεια, όμως πρέπει να ωριμάσουμε».

Και

συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Παίξαμε καλή άμυνα, καλύτερη επίθεση σε σχέση με την Αυστραλία και απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα, αλλά πάλι στην τελευταία επίθεση χάνουμε το ματς. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ομάδα για να παίζει στις θέσεις 7-8. Πρέπει να διορθώσουμε το κομμάτι της ψυχραιμίας μας στις κρίσιμες στιγμές του ματς».

Τέλος, η Ελληνίδα τεχνικός τόνισε: «Μεγαλώνουν μέσα από αυτά οι ομάδες, όμως είναι στενάχωρο να χάνουμε έτσι δύο σερί παιχνίδια. Αγανακτήσαμε. Η λέξη που μας λείπει, είναι η εμπειρία. Το πως θα διαχειριστούμε τα τελευταία λεπτά των κρίσιμων παιχνιδιών. Είμαι πάντως ευχαριστημένη από την προσπάθεια που έκαναν. Δε με νοιάζει για μένα το αποτέλεσμα, αλλά για τα κορίτσια που κάνουν υπερπροσπάθεια και στενοχωριούνται. Παίξαμε καλά, όμως μας λείπει η τύχη και η ψυχραιμία. Θα το διορθώσουμε. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα