Καμία πρόταση για τον Κουρμπέλη

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πρόταση για την παραχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη σε ομάδα του εξωτερικού. Παράλληλα, οι «πράσινοι» τονίζουν σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως ο αρχηγός της ομάδας θα αποχωρήσει μόνο αν υπάρξει μια άκρως ικανοποιητική πρόταση. Δημοσιεύματα ήθελαν ευρωπαϊκές ομάδες να μελετούν την περίπτωση του Έλληνα μεσοαμυντικού, για τον οποίο
ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν έως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη. Παράλληλα, πρόθεση της πλευράς του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι να μην παραχωρηθούν παίκτες το εφετινό καλοκαίρι, εφόσον πάρει την κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, λόγω του περιορισμού στις μετεγγραφές.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές των ιθυνόντων της ομάδας με τους πρώην παίκτες της ομάδας, στους οποίους οφείλονται χρήματα. Δημοσιεύματα θέλουν το «τριφύλλι» να έχει έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Κουτρουμπή, προκειμένου να βρεθεί τρόπος για να επιτευχθεί νέος διακανονισμός για τα χρήματα, που του οφείλονται. Το ποσό φτάνει τις περίπου 300 χιλιάδες ευρώ. Οι «πράσινοι» φέρονται να επιθυμούν τη μείωση του ποσού από την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να τον εξοφλήσουν άμεσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα