Συμπληρώνεται το «ερυθρόλευκο» παζλ

Έτοιμος να προχωρήσει σε νέες προσθήκες στο ρόστερ του την ερχόμενη εβδομάδα φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός, καθώς η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει ήδη τις επαφές με ορισμένους μετεγγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λισάντρο Λόπες φέρεται να είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών, οι οποίοι βρίσκονται σε επαφές με τους ιθύνοντες της Μπενφίκα για την απόκτηση του παίκτη. Ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει
πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Αργεντινός αμυντικός με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες έως το τέλος της σεζόν, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επαφές και με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Καμερουνέζος μέσος φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θέλει έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα πατάει και την αντίπαλη περιοχή.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν επαφές με τη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται. Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει οι Χαλ, Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Άντερλεχτ.

Τέλος, η άφιξη του Ροντρίγκο Μολέντο στην Ελλάδα για διακοπές, ίσως αναθερμάνει το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για την απόκτησή του. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα παίξει η στάση της Ιντερνασιονάλ, η οποία είναι αρνητική μέχρι στιγμής στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα