Κάλιαρι - Γιουβέντους 1-3: Έδωσε απαντήσεις ο Ρονάλντο (hls)

Κάλιαρι - Γιουβέντους 1-3: Έδωσε απαντήσεις ο Ρονάλντο (hls)ageorgiΚυρ, 03/14/2021 - 21:25

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ σε 22' στο μοναδικό γήπεδο της Ιταλίας που δεν είχε σκοράρει, οδηγώντας τη Γιουβέντους στη νίκη με 3-1 επί της Κάλιαρι.
Οι «μπιανκονέρι» μείωσαν εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή στους δέκα με παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με την Ίντερ, ενώ η ομάδα της Σαρδηνίας υπέστη την πρώτη της ήττα με τον Λεονάρντο Σέμπλιτσι στον πάγκο, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας. 
Η

ομάδα του Αντρέα Πίρλο δέχτηκε σκληρή κριτική μεσοβδόμαδα για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και ειδικά ο Ρονάλντο. O CR7 όμως συνήθως όταν αμφισβητείται απαντά και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο.
Μόλις στο 10ο λεπτό, σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους μετά από το κόρνερ του Κουαδράδο και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, σκοράροντας για πρώτη φορά στη Sardegna Arena, το μοναδικό γήπεδο της Serie A που του είχε...ξεφύγει μέχρι τώρα. Και μπορεί στο 13' να κόντεψε να...αποκεφαλίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κράνιο κλωτσώντας τον άθελά του σε διεκδίκηση στην περιοχή (για την οποία δέχτηκε κίτρινη κάρτα), όμως στο 25' τον ανάγκασε να τον ανατρέψει ενώ έβγαινε τετ-α-τετ μετά από μπαλιά του Μοράτα, με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι και να ευστοχήσει για το 0-2.
Στο 32' το προσωπικό show του Πορτογάλου ολοκληρώθηκε, με τον - πολύ καλό σήμερα Κιέζα - να τον τροφοδοτεί στην περιοχή και τον Ρονάλντο να τελειώνει με αριστερό κεραυνό τη φάση έπειτα από μερικές προσποιήσεις, για το 23ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο πανηγυρισμός του τύπου...«δεν σας ακούω», προκάλεσε εντύπωση στα ιταλικά ΜΜΕ. Όσο για το σχέδιο του Πίρλο να παίξει 4-4-2 μεταφέροντας τον Ντανίλο στον χώρο του κέντρου απέδωσε ιδιαίτερα καλά, με τον τελευταίο να «σκουπίζει» τα πάντα στον χώρο ευθύνης του δίπλα στον Ραμπιό.
Η Γιούβε δεν είχε ιδιαίτερο λόγο να φορτσάρει στο β' μέρος, περιμένοντας πίσω από την μπάλα τους γηπεδούχους που δεν είχαν απειλήσει καθόλου. Η Κάλιαρι ξεθάρρεψε και βγήκε μπροστά, έχασε δύο ευκαιρίες με τους Ντάνκαν και Μαρίν, πριν μειώσει στο 61' με εκτέλεση του Σιμεόνε στη μικρή περιοχή μετά από παράλληλο γύρισμα του δεξιού μπακ - χαφ Τζάπα.
Δύο σουτ των Ρονάλντο και Ραμπιό στη συνέχεια δεν απείλησαν, το ίδιο και αυτά του Περέιρο στην άλλη πλευρά, με τον Ουρουγουανό να μπαίνει αλλαγή και να εκτελεί στο 86' και στο 89'. Όπως όμως η πρώτη λέξη του ματς, έτσι και η τελευταία ανήκε στον Ρονάλντο ο οποίος αστόχησε ολομόναχος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αποτυγχάνοντας να κάνει το «καρέ».
ΚΑΛΙΑΡΙ (Σέμπλιτσι): Κράνιο - Τζάπα (69' Ασαμόα), Τσεπιτέλι (69' Κλάβαν), Γοδίν, Ρουγκάνι (80' Περέιρο), Νάντες - Μαρίν, Ντάνκαν (80' Ντέιολα), Ναϊνγκολάν - Ζ. Πέδρο, Σιμεόνε (80' Τσέρι).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Πίρλο): Στέζνι - Κουαδράδο (83' Φραμπότα), Ντε Λιχτ, Κιελίνι (70' Μπονούτσι), Σάντρο (34' Μπερναρντέσκι) - Κουλουσέφσκι, Ντανίλο, Ραμπιό, Κιέζα (83' Αρτούρ) - Ρονάλντο, Μοράτα (70' ΜακΚένι).

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Cagliari - Ποδόσφαιρο Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Cagliari ΙΤΑΛΙΑ Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ σε 22' στο μοναδικό γήπεδο της Ιταλίας που δεν είχε σκοράρει, οδηγώντας τη Γιουβέντους στη νίκη με 3-1 επί της Κάλιαρι. Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 21:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα