Καινούρια έκδοση για το PS4 Pro

Πιο ήσυχο από ποτέ.

Η Sony κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του PlayStation 4 Pro χωρίς να μπει σε ιδιαίτερο κόπο να το ανακοινώσει, σύμφωνα με το Digital Foundry του Eurogamer.

Το καινούριο μοντέλο είναι αρκετά πιο ήσυχο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση που έβγαλε η Sony το 2017, η οποία με τη σειρά της ήταν πιο ήσυχο από την

αντίστοιχη του 2016.

Παίζοντας το God of War, το Digital Foundry μέτρησε μείωση της τάξης των δύο με τριών decibel σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς και έξι με εφτά decibel σε σχέση με το αρχικό μοντέλο.

Η μείωση αυτή οφείλεται σε έναν νέο τύπο power supply που χρησιμοποιείται σε PlayStation 4 Slim, Xbox One, και Xbox One X.

Παρόλα αυτά το Xbox One X φαίνεται να είναι η πιο ήσυχη κονσόλα, αλλά η Sony αρχίζει να μειώνει την απόσταση που χωρίζει τις δικές της κονσόλες από αυτές της Microsoft. Το Digital Foundry χαρακτήρισε μάλιστα τη νέα συσκευή ως "αρκετά διακριτική".

Για να να αναγνωρίσει κάποιος τη νέα κονσόλα, αρκεί να κοιτάξει στη συσκευασία και να βρει αν σε αυτή αναγράφεται το CUH-7200. Το αντίστοιχο περσινό μοντέλο έγραφε CUH-7100 στη συσκευασία. Σύμφωνα με το Digital Foundry, στο Ηνωμένο Βασίλειο οι νέες αυτές κονσόλες έχουν αρκετά αυξημένα κέρδη επειδή κυκλοφορούν σαν bundle pack με το Red Dead Redemption 2.

Τον προηγούμενο μήνα η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 ξεπέρασε τις 85 εκατομμύρια πωλήσεις. Την ίδια στιγμή η εταιρεία φαίνεται πως άρχισε να επιτρέπει στους παίκτες την αλλαγή του PSN username, μια κίνηση που κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις και ίσως μας προετοιμάζει για το PlayStation 5.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΤο PS4 ξεπέρασε τις 80 εκατομμύρια πωλήσειςΤι μας λέει ο κύκλος ζωής των προηγούμενων Playstation για το Playstation 5H Sony ανακοινώνει τη σειρά PlayStation Hits

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα