Κυκλοφόρησε η physical έκδοση του NBA 2K Playgrounds 2 στο Nintendo Switch

Φορητό μπασκετάκι.

Η 2K ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των physical αντιτύπων του NBA 2K Playgrounds 2στο Nintendo Switch™, στην τιμή των €29.99. Αυτό τι two-on-two arcade μπασκετικό παιχνίδι από την developer εταιρεία, Saber Interactive και την 2K, σας δίνει πολλούς τρόπους να παίξετε μόνοι μας, με φίλους, ή ενάντια στον κόσμο, με αστέρες του NBA,

όπως οι Karl-Anthony Towns και Jayson Tatum και τους εξαιρετικούς Kobe Bryant και Michael Jordan. Το NBA 2K Playgrounds 2 είναι διαθέσιμο ήδη σε PlayStation®4, Xbox One και PC.

Το NBA 2K Playgrounds 2 είναι γεμάτο με πάνω από 300 παίκτες και 10 εξαιρετικά playgrounds από όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί περισσότεροι θα έρθουν μετά την κυκλοφορία του. Επιπροσθέτως, θα δούμε και πάνω από 100 100 signature moves, με το self alley-oop του LeBron James’ self alley-oop και το Iceman finger roll του George Gervin! Τέλος, θα δούμε νέα player customizations και θα κουνηθούμε στους ρυθμούς του soundtrack, από δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως τους DJ Premier και Run The Jewels.

Για περισσότερο πάνω στο NBA 2K Playgrounds 2, επισκευθείτε το nba.2k.com/playgrounds και ακολουθήστε τη σειρά παιχνιδιών σεFacebook, Twitter και Instagram.

Δελτίο Τύπου

IGN GreeceΤα πρώτα 17 λεπτά του Hitman 2Ο Patrick Söderlund ξεκινά καινούργιο game studioSwords and Soldiers 2 Shawarmageddon - Release Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα