Και ο μήνας έχει ...13

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και ...κάτι από την ημέρα που έγινε η συνάντηση Αλαφούζου - Πιεμπονγκσαντ στα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τότε οι δύο άνδρες έκαναν με κοινή τους ανακοίνωση, έκαναν λόγο για "ημερομηνία λήξης όλων των διαδικασιών και της μεταβίβασης των μετοχών την 30η Ιουνίου 2018", όμως έχουμε φθάσει στις 13 Σεπτεμβρίου και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού
ακόμα περιμένουν ...νεότερα.

Οι έλεγχοι που έγιναν στην ΠΑΕ από την πλευρά της Pan Asia κράτησαν πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο, χρειάστηκαν και άλλες συζητήσεις για να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες του deal και σε περίπου μια εβδομάδα θα πέσει λίγο περισσότερο ...φως στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στη Γενική Συνέλευση αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες και να γίνει γνωστό αν ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία και των "συμπαικτών" του.

Η κάκιστη πληροφόρηση που υπάρχει μέχρι στιγμής από την πλευρά της Pan Asia και η προβληματική επικοινωνιακή πολιτική που έχει το συγκεκριμένο fund, έχει διατηρήσει αυτό το ...πέπλο μυστηρίου. Όμως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος αυτού του ...σίριαλ και τις επόμενες εβδομάδες θα "προβληθούν" τα τελευταία επεισόδια.

Ήδη γίνονται διεργασίες από την πλευρά του ασιατικού fund για τη στελέχωση κλαμπ και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναζητά τούτη την περίοδο τα κατάλληλα πρόσωπα για την νέα διοίκηση του συλλόγου. Το όνομα του έμπειρου τραπεζίτη Σταύρου Λεκκάκου βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα, όμως δεν είναι το μοναδικό.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία μεταβίβασης μετοχών έχει αργήσει αρκετά και είναι απόλυτα λογικό οι φίλοι του Παναθηναϊκού να αγωνιούν για το μέλλον της αγαπημένης ομάδας. Ιδιαίτερα όταν δεν γνωρίζουν ποιοι ηγούνται του ασιατικού fund.

Οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν επιλέξει το δρόμο της σιωπής και μέχρι στιγμής δεν έχουν επικοινωνήσει τα σχέδια τους για το κλαμπ, με εξαίρεση κάποιες δηλώσεις του Πιεμπονγκσαντ πριν από αρκετό καιρό. Έκαναν τη δημόσια εμφάνιση τους στο ματς με τη Λαμία και από τότε ξανά ...σιγή ασυρμάτου.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος είναι οι προθέσεις τους για το σύλλογο και αν φυσικά θα κάνουν το επόμενο βήμα που χρειάζεται για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Αρκετά σύντομα θα γίνουμε λίγο πιο ...σοφοί και θα μάθουμε πως ξημερώνει επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα