Και νέα επαφή με τον Λουντ

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός για την παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει νέα συνάντηση
με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να πειστεί η πλευρά του Φινλανδού να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στην Ελλάδα.

Ο μάνατζερ του Λουντ φέρεται να αναζητεί στο εξωτερικό κάποια καλή πρόταση για τον πελάτη του, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει κάτι που να καλύπτει τον παίκτη. Ο έμπειρος μέσος από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο «τριφύλλι», αρκεί να υπάρξει βελτίωση στις πληρωμές από την πλευρά της διοίκησης και παράλληλα να του προταθεί μια αύξηση των απολαβών του. Οι Νταμπίζας και Δώνης συμφώνησαν στην πρόσφατη επαφή που είχαν πως θα πρέπει να δώσει το «τριφύλλι» μια ακόμα «μάχη» για την κρατήσει τον Λουντ, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως θα είναι παίκτης «κλειδί» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα