Καμπερίδης: «Θα χρειαστεί καθαρό μυαλό»

Ο Σάββας Καμπερίδης υπογράμμισε πως ο Άρης θα πρέπει να έχει «καθαρό μυαλό» στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στη νίκη. Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί το μεγαλύτερο βάθος που έχει στο ρόστερ.

Χαρακτηριστικά, ο Καμπερίδης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων»: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που
θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς έχει παίκτες με επιθετικό προσανατολισμό και ταλέντο. Τρέχουν το γήπεδο και επιτίθενται ένας εναντίον ενός, για να σκοράρουν ή να δημιουργήσουν καταστάσεις για ελεύθερα σουτ. Οι επιστροφές, η αμυντική συνέπεια και το καθαρό μυαλό στην επίθεση για 40 λεπτά θα είναι καθοριστικά στοιχεία για την έκβαση του αγώνα. Θεωρώ ότι έχουμε μεγαλύτερο βάθος, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Από εκεί και πέρα, ο Γκάρι Μακ Γκι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο παίκτης ταξίδεψε στην Αθήνα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των «κίτρινων», η οποία αποτελείται από τους Τζόουνς, Κίσερ, Βεργίνη, Μποχωρίδη, Φλιώνη, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδη, Σλαφτσάκη, Μακ Γκι, Χάρις και Αγγέλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα