Χαμός με Κόλαροφ στην Σερβία

Χαμός με Κόλαροφ στην ΣερβίαevlachosΤρί, 11/17/2020 - 18:39

Οι Σέρβοι έπαιξαν τελικό για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2021 στο Βελιγράδι με την Σκωτία.

Το παιχνίδι πήγε σε ημίωρη παράταση και σε εκείνο το σημείο ο κόουτς Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς ζήτησε από τον αρχηγό Αλεξάντερ Κόλαροφ να γίνει η πέμπτη αλλαγή για να εκτελέσει πέναλτι αλλά αυτός, αρνήθηκε. 

Ο Κόλαροφ είχε πάρει οδηγία από την Ίντερ, εν γνώσει των Σέρβων, να μην αγωνιστεί στο ματς καθώς

αισθανόταν ενοχλήσεις αλλά η ομάδα του τον χρειαζόταν μόνο για τα πέναλτι όπου είναι βέβαια σπεσιαλίστας. Ο αρχηγός αρνήθηκε και από τότε όλα του πάνε ανάποδα. 

Οι Σέρβοι δεν έχουν σταματήσει να τον αποδοκιμάζουν για την ενέργειά του ενώ την επομένη του αγώνα ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ίσως και για να σταματήσει ο κόσμος να τον αποδοκιμάζει. 

Την Τρίτη ο Κόλαροφ προσπάθησε να ταξιδέψει για το Μιλάνο με ιδιωτικό τζετ της Ίντερ όμως του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα καθώς βρέθηκε, στο τεστ που του έγινε στο αεροδρόμιο, θετικός στον κορωνοϊό.

Πλέον επέστρεψε στο σπίτι του στο Βελιγράδι όπου βρίσκεται σε απομόνωση και θα χάσει σίγουρα τον αγώνα της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με την Τορίνο την Κυριακή. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Serbia - Ποδόσφαιρο Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serbia ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αλεξάντερ Κόλαροφ από αρχηγός της Σερβίας είναι κοντά στο να γίνει ανεπιθύμητος. Ο λόγος είναι η συμπεριφορά του στον αγώνα με την Σκωτία.  Article publish on Τρί, 11/17/2020 - 18:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα