Ιτούδης: «Πάρα πολύ δύσκολο ματς με την Αρμάνι»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο και ο Δημήτρης Ιτούδης τονίζει πως η ομάδα του δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο.

Ο Έλληνας προπονητής απέφυγε να σταθεί μόνο στον Μάικ Τζέιμς, εξήγησε πως η Αρμάνι Μιλάνο διαθέτει παίκτες με ταλέντο σε κάθε θέση, ενώ αναφέρθηκε και στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Αρμάνι είναι πολύ ταλαντούχα και επιθετική ομάδα που επιβεβαιώνει ακόμη
περισσότερο την ποιότητά της την φετινή χρονιά. Ξεκίνησαν καλά την σεζόν, έχουν μεγάλες εκτός έδρας νίκες και ήταν ντέρμπι το παιχνίδι με αντίπαλο την Ρεάλ. Δεδομένα, τα περισσότερα plays προέρχονται από τα χέρια του Τζέιμς, έχει επίσης τους Μίτσοφ και Νέντοβιτς, άλλους παίκτες από την περίμετρο όπως ο Μπέρτανς και Ντέλα Βάλε που έρχονται από τον πάγκο. Η Αρμάνι μπορεί να επιτεθεί και μέσα από τη ρακέτα με τους Γκουντάιτις, Ταρζέφσκι και Κουζμίνσκας. Συνολικά, έχουν αρκετό ταλέντο σε κάθε θέση, είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας και πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα επομένως περιμένουμε πάρα πολύ δύσκολο ματς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα