Πάει με wild card στην Αυστραλία ο Σοκ!

Ο Τζακ Σοκ σκέφτεται να συμμετάσχει στα τουρνουά του Νοεμβρίου που δίνουν τα εισιτήρια μέσω wild card για συμμετοχή στο επόμενο Αυστραλιανό Όπεν!

Ποιος θα το έλεγε, 12 μήνες πριν, ότι θα ο Τζακ Σοκ θα αναγκαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο…

Η

χρονιά του 2018 ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και πέραν των NextGen και ATP Finals όπως και του τελικού του Davis Cup, υπάρχουν οι διοργανώσεις USTA Australian Open Wild Card Challenge που διεξάγονται στις αρχές του Νοεμβρίου και καθορίζουν ποιοι τενίστες θα πάρουν wild card για συμμετοχή στο βασικό ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν για το 2019!

Αυτή είναι μια ευκαιρία για τους, χαμηλότερης κατάταξης Αμερικανούς τενίστες να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις που θυμίζουν Challenger τουρνουά ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στο βασικό ταμπλό του πρώτου Major της σεζόν.

Μέσα σε αυτούς είναι πλέον και ο…Τζακ Σοκ.

Παρά το γεγονός ότι έσωσε τα προσχήματα με την παρουσία του στα ημιτελικά του Paris Masters, η άθλια συνολικά σεζόν του 26χρονου Αμερικανού με μόλις εννιά νίκες στο τουρ τον βρίσκει στο Νο105 της παγκόσμιας κατάταξης και για πρώτη φορά από το 2014 εκτός Τοπ100.

Ο Σοκ, σκέφτεται, ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, να αγωνιστεί στο Χιούστον την επόμενη εβδομάδα ενώ βασικός του ανταγωνιστής στο να του πάρει τη wild card θέση είναι, αυτή τη στιγμή, ο Τόμι Πολ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πάει με wild card στην Αυστραλία ο Σοκ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα