Τσιτσιπάς: Πρόωρο αντίο και αποκλεισμός από τον Τιμ

Τσιτσιπάς: Πρόωρο αντίο και αποκλεισμός από τον ΤιμgliorisΚυρ, 11/15/2020 - 19:10

Μετά τα αρχικά γκέιμ οι δύο τενίστες άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικοί, να κρατούν τα σερβίς τους και να υπενθυμίζουν την ισορροπία που είχαμε δει και στον περυσινό τους τελικό. Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε περισσότερες φορές στο φιλέ, ενώ ο Αυστριακός κέρδισε περισσότερους εύκολους πόντους στο πρώτο σερβίς του.

Το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ καθώς αμφότεροι κράτησαν τα σερβίς τους. Εκεί πρώτος έκανε μίνι μπρέικ ο Τσιτσιπάς, βρέθηκε στο 4-1, όμως ο Τιμ

πήρε τους έξι από τους επτά πόντους που ακολούθησαν για να κατακήσει με 7-5 το τάι μπρέικ και να κάνει το 1-0 σετ

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας έκανε μπρέικ νωρίς νωρίς, για να προηγηθεί με 2-1 και παρότι πιέστηκε πολύ από τον Αυστριακό κράτησε το δικό του σερβίς που ακολούθησε για να βρεθεί στο 3-1. 
Η συνέχεια δεν είχε λάθος στο σερβίς κάποιου κι έτσι το δεύτερο σετ κατέληξε στον Έλληνα τενίστα με σκορ 6-4. 

Η αρχή του τρίτου σετ αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του, καθώς ο Τιμ κράτησε το σερβίς του, έκανε μπρέικ και κράτησε εκ νέου το σερβίς του για να βρεθεί πολύ γρήγορα στο 3-0. Ο Τσιτσιπάς δεν επέτρεψε άλλο χαμένο σέρβις γκέιμ, όμως δεν κατάφερε να σπάσει αυτό του αντιπάλου του, καθώς ο Τιμ είχε εξαιρετικά ποσοστά στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Αυστριακός κατέκτησε το σετ με 6-4, όμως ο Τσιτσιπάς παρά την ήττα κατάφερε να πάρει ένα σετ το οποίο μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό στη συνέχεια και σε περίπτωση ισοβαθμίας στον όμιλο.  

Revenge complete

Keywords
Τυχαία Θέματα