Ήταν Ατρόμητος, δεν ήταν Παναθηναϊκός! (video)

Το ...βιολί του συνέχισε ο Ατρόμητος, καθώς η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο "ρελαντί" οι γηπεδούχοι πήραν "επαγγελματική" νίκη απέναντι στον "άχρωμο" Παναθηναϊκό με τέρμα του Μπρούνο και γκολάρα του Κουλούρη. Οι Περιστεριώτες διατηρούν ελπίδες ακόμα και για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός
συνέχισε τις "χαμηλές πτήσεις" και τις προβληματικές εμφανίσεις. Έκανε και πάλι δοκιμές ο Δώνης, ντεμπούτο για τους νεαρούς Μανδά (Ατρόμητος) και Αθανασακόπουλο (Παναθηναϊκός).

Τα πλάνα των προπονητών

Σε σχηματισμό 1-4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Νταμίρ Κάναντι στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Μανδάς υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του Περιστερίου, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Κατράνης (αριστερά), Ρισβάνης (στόπερ), Χατζηισαΐας (στόπερ) και Κιβρακίδης (δεξιά), ενώ αμυντικά χαφ ήταν οι Μάντσον και Νάτσος. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κουλούρης και στην τριάδα πίσω από τον φορ του Ατρόμητου οι Μπρούνο, Ενσικουλού και Ουγκράι.

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης επέλεξε σχηματισμό 1-3-4-3 με τον Κότσαρη στη θέση του τερματοφύλακα και στην τριάδα της άμυνας τους Οικονόμου (αριστερά), Κολοβέτσιο (κέντρο) και Κουλιμπαλί (δεξιά). Στις πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Ινσούα (αριστερά) και Γιόχανσον (δεξιά), αμυντικά χαφ ήταν οι Δώνης και Κουρμπέλης, ενώ στην τριάδα της επίθεσης έπαιξαν Χατζηγιοβάνης (αριστερά), Μακέντα (κορυφή) και Αθανασακόπουλος (αριστερά)

Έμειναν στο μηδέν

Αρκετά άτολμες στο επιθετικό κομμάτι ήταν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς παίχτηκε κυρίως στη μεσαία γραμμή, ενώ λιγοστές ήταν οι φάσεις που δημιούργησαν ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 4ο λεπτό με τον Δώνη να κάνει το δυνατό σουτ και τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Μανδά.

Στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουγκράι. Ο Κότσαρης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 18' ο Κατράνης αστόχησε στην προσπάθεια του.

Ο ρυθμός παρέμεινε αρκετά αργός και στο 25ο λεπτό απείλησαν τους Πράσινους με επικίνδυνη σέντρα του Ενσικουλού, ενώ στο 38ο λεπτό η ομάδα του Περιστερίου βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ενσικουλού έβγαλε εξαιρετική μακρινή πάσα για τον Κουλούρη, όμως ο Κότσαρης "διάβασε" τη φάση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο "κεραυνός" του Κουλούρη και ο "άχρωμος" Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο μέρος με διάθεση να κρατήσει μπάλα και να κυριαρχήσει στο γήπεδο και είχε την πρώτη του στιγμή στο 54΄ με τον Χατζηγιοβάνη.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν και στο 61ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κατράνης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπρούνο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Στο 64ο λεπτό ο Κουρμπέλης έκανε το σουτ και ο Μανδάς με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε τη μπάλα, ενώ στο 72ο λεπτό ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Κουλούρης με δυνατό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κότσαρη και σκόραρε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα του μέσα στη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης στα υπόλοιπα λεπτά και ήταν αρκετά φλύαρος, ο Ατρόμητος απείλησε ξανά με φάουλ του Ουάρντα στο 84ο λεπτό, ενώ οι Πράσινοι έχασαν ευκαιρία με κεφαλιά του Γιόχανσον στο 90'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0
Σκόρερ: 61' Μπρούνο, 72' Κουλούρης
Κίτρινες κάρτες: 13' Κιβρακίδης, 35' Χατζηισαΐας - 20' Ινσούα, 33' Αθανασακόπουλος, 35' Δώνης
Κόκκινη κάρτα: -

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί Διαιτητές: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)
Τέταρτος Διαιτητής: Γεώργιος Λάμπρου (Ευβοίας)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Μάντσον, Νάτσος, Μπρούνο, Ενσικουλού (71΄Μπουσουλάτζιτς), Ουγκράι (63' Ουάρντα), Κουλούρης (81' Μούγιακιτς)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (65' Χατζηγιοβάνης), Αθανασακόπουλος (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (46' Εμμανουηλίδης)
Keywords
Τυχαία Θέματα