Ιταλικά σενάρια για Λουτσέσκου (pic)


Τί κι αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δηλώσει κι έχει ξεκαθαρίσει πως το επαγγελματικό του μέλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΠΑΟΚ; Μετά τους Τούρκους που για μισό χρόνο έγραφαν για τον Ρουμάνο τεχνικό και την Μπεσίκτας μέχρι που ο πατέρας του Μιρτσέα, υπέγραψε στην τουρκική ομάδα, τώρα είναι η σειρά των Ιταλών να δημιουργήσουν σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato.it» κάνει λόγο για ενδιαφέρον τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον 50χρονο τεχνικό του «Δικεφάλου», ως πιθανού αντικαταστάτη του Πάουλο Φονσέκα που αφήνει την
ουκρανική ομάδα για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα. Όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα: «Τρία Πρωταθλήματα, Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Ουκρανίας κατέκτησε η Σαχτάρ επί των ημερών του Πάουλο Φονσέκα. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ομάδα το 2016, έχοντας την βαριά «κληρονομιά» που άφησε πίσω του ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ένας άλλος Λουτσέσκου είναι πιθανό να πάρει την θέση του», αναφέρουν αρχικά και συνεχίζουν: «Αυτός είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, γιος του πρώην προπονητή των Πίζα, Μπρέσια και Ίντερ. Ο 50χρονος Ρουμάνος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και κέρδισε μαζί του το πρωτάθλημα Ελλάδος, μετά από 34 χρόνια. Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδος, κερδίζοντας την ΑΕΚ στον τελικό της διοργάνωσης».

Ο νταμπλούχος και ρέκορντμαν Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, όμως όπως πρόσφατα έλεγαν κι οι άνθρωποι της ομάδας αυτό αφορά το τυπικό κομμάτι αφού σ’ επίπεδο ουσίας οι ιδιαίτερες σχέσεις που διατηρεί με την οικογένεια Σαββίδη αποτελεί και το καλύτερο εχέγγυο για τη συνεργασία τους. Σε δηλώσεις του στο «novasports.gr» ο κ.Λουτσέσκου είχε τονίσει πως: «Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δε σκέφτομαι τίποτα άλλο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο άμεσα θα ενημερώσω τον κ. Σαββίδη». Κι όταν μόλις προ δυο ημερών ο Γιώργος Σαββίδης είχε δημοσιεύσει εικόνα του Ρουμάνου τεχνικού στην οποία σημειώνε: «Ότι θέλει ο κόουτς», αναφερόμενος στις μεταγραφικές επιθυμίες του, γίνεται αντιληπτό ποιά είναι τα πραγματικά δεδομένα της συγκεκριμένης κατάστασης.
Keywords
Τυχαία Θέματα