Ιστορία για 20 επεισόδια ετοιμάζεται για την αρχή του LOTR στο Amazon

"Δεν πρέπει να πηγαίνει αντίθετα σε ότι έχει ειπωθεί από τον Tolkien. Αυτό πρέπει να προσέχει το Amazon."

Σύμφωνα με τον καθηγητή και λόγιο του J.R.R Tolkien, Tom Shippey, το "Lord of the Rings" του Amazon έχει έτοιμη ιστορία 20 επεισοδίων.

Όπως αναφέρει το CinemaBlend, ο Shippey, που ανήκει στη δημιουργική ομάδα της σειράς και θα βοηθήσει στη μεταφορά των έργων του Tolkien, μίλησε στο Deutsche Tolkien σχετικά με τις

τοποθεσίες, τα γυρίσματα και την πιθανότητα να έχει 20 επεισόδια η πρώτη σεζόν.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συνέντευξη είναι μεταφρασμένη από τα Γερμανικά, οπότε ίσως υπάρχουν μικρο διαφορές στα λόγια του και ότι ο τελικός αριθμός επεισοδίων εξαρτάται από πολλά πράγματα, που θα καθοριστούν στη συνέχεια της ανάπτυξης της σειράς.

"Οι ακριβείς τοποθεσίες είναι αβέβαιες αλλά θα μπορούσαν να είναι αρκετές", είπε ο Shippey. "Τα γυρίσματα δεν γίνονται χρονολογικά αλλά σύμφωνα με τις τοποθεσίες. Όπως είναι λογικό, προσπαθείς να βάλεις όλες τις σκηνές ενός μέρους μαζί και να τις γυρίσεις, οπότε να μην χρειαστεί να γυρίσεις πολλές φορές στο ίδιο μέρος. Αυτό επίσης σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα στην αρχή των γυρισμάτων, πρέπει να ξέρεις το τέλος. Υποτίθεται θα έχει 20 επεισόδια η πρώτη σεζόν. Οπότε μέχρι να αποφασίσουν ποιο θα είναι το τέλος, δεν μπορούν να αρχίσουν τα γυρίσματα".

Οι περισσότερες σειρές του καναλιού έχουν 8-13 επεισόδια, οπότε τα 20 επεισόδια που αναφέρονται ακούγονται λίγο υπερβολικά. Παρ' ολά αυτά αρκετές φορές η ιστορία γράφεται σε επεισόδια και μετά χωρίζεται σε σεζόν, όπως έγινε στο "His Dark Materials".

Ο Shippey είπε επίσης ότι το κανάλι θα ήθελε να ξεκινήσει να προβάλλεται το 2021, οπότε δεν πιστεύει ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.

Όσο για την συμμετοχή της Tolkien Estate είπε ότι η σειρά θα πρέπει να παραμείνει σε ιστορίες της Δεύτερης Εποχής και τα βασικά στοιχεία της να μην πειραχτούν. "Το Amazon είναι αρκετά ελεύθερο στο να προσθέσει κάτι, όπως είπα, λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για εκείνη την περίοδο", εξήγησε ο Shippey. "Η Tolkien Estate θα επιμείνει στο να μην αλλάξουν τα βασικά στοιχεία της Δεύτερης Εποχής. Ο Sauron εισβάλλει στην Eriador, τον σπρώχνει πίσω η αποστολή των Númenorean, επιστρέφει στην Númenor. Εκεί πέρα διαφθείρει τους Númenoreans και τους αποπλανεί ώστε να σπάσει την απαγόρευση των Valar. Όλα αυτά, η ροή της ιστορίας, πρέπει να παραμείνουν ίδια".

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Amazon δεν έχει δημιουργική ελευθερία, καθώς μπορείς να προσθέσει νέους χαρακτήρες και να εξερευνήσει διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν από την γενική ιστορία. "Τι έκανε ο Sauron εν τω μεταξύ; Πού βρισκόταν μετά την ήττα του Morgoth; Θεωρητικά, το Amazon μπορεί να απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις, με δικές τους απαντήσεις καθώς ο Tolkien δεν τα έχει περιγράψει", πρόσθεσε. "Αλλά δεν πρέπει να πηγαίνει αντίθετα σε ότι έχει ειπωθεί από τον Tolkien. Αυτό πρέπει να προσέχει το Amazon. Πρέπει να είναι canon, είναι αδύνατον να αλλάξει τα όρια που έχει δημιουργήσει ο Tolkien".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Τη δημιουργική της ομάδα αποκάλυψε η σειρά "Lord of the Rings" Πρώτο cast για το "Lord of the Rings" του Amazon Από το Jurassic World έρχεται ο βασικός σκηνοθέτης της σειράς LOTR

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα