Ιστιοπλοΐα: Ολυμπιονίκες και από την περιφέρεια

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι αφού μετά από οκτώ και πλέον χρόνια στην πρωτοπορία των διεκδικήσεων με συνεντεύξεις τύπου, επιστολές και προσωπικές παρεμβάσεις για την χρηματοδότηση των σωματείων και την αύξηση της χρηματοδότησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού γενικότερα από οποιαδήποτε κρατική πηγή, πετύχαμε κατ΄ αρχάς τους στόχους μας.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι οι χρηματοδοτήσεις αυτές πιστώνονται θετικά στην Κυβέρνηση και στις προσπάθειες του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ιδιαίτερα η τελευταία χρηματοδότηση από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

θα βοηθήσει σίγουρα τους αθλητές των εθνικών ομάδων και περισσότερο της περιφέρειας, με στόχο να χειροκροτήσουμε Ολυμπιονίκες ιστιοπλοΐας και από την περιφέρεια.

Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι ειδικότερα για την ιστιοπλοΐα, η οποία σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπη με ριζικές αλλαγές που επέβαλε η ΔΟΕ στις ολυμπιακές κατηγορίες και με τις επακόλουθες τεράστιες ανάγκες αγοράς νέων σκαφών και υλικών, νέες συνθέσεις πληρωμάτων και περισσότερα κίνητρα στην νέα γενιά των ιστιοπλόων, η χρηματοδότηση αυτή θα συμβάλλει ουσιαστικά στην συγκομιδή μεταλλίων, αν όχι στο Παρίσι, σίγουρα στο Λος Αντζελες το 2028.

Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν σε Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί μέσα στον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα