Survivor spoiler 29/3: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία; Κόκκινη ή Μπλε ομάδα;

Survivor spoiler 29/3: Μετά την ένωση έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα νίκης στο αγώνισμα με έπαθλο την 1η ασυλία. Μπλε ή κόκκινη;Survivor spoiler 29/3

Survivor spoiler 29/3: Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε επικό show, ο Τζέημς την έπεσε σε Τουρκάλα παίκτρια ενώ η Ελευθερία έγινε… τελεφερίκ! Όμως τη Δευτέρα ξεκινάει βδομάδα με ασυλία για το Survivor.

Εβδομάδα που αναμένεται χαμός, αφού οι δύο καλύβες γίνονται μία, και οι εντάσεις είναι δεδομένο πως θα αυξηθούν.

Έχουμε να δούμε πολλά και διάφορα και ανυπομονούμε για να είμαστε ειλικρινείς. Ο ΣΚΑΪ μετά το επεισόδιο υπερπαραγωγή είναι έτοιμος να διατηρήσει την τηλεθέαση στον… ουρανό.

Εξάλλου, ο Ντάφυ περιμένει συμπαραστάτη στην καλύβα και πλέον τα πράγματα αλλάζουν. Ο «πρώην» Αλέξης Παππάς επανέρχεται πλάι του και περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν και από το πώς θα πάνε τα αγωνίσματα. Πριν κιόλας ξεκινήσουν αυτά, όμως, ο Κώστας Παπαδόπουλος έδειξε τις διαθέσεις του και δεν περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τους Μπλε

Βέβαια, στην ένωση όλοι ξέχασαν για λίγο τις κόντρες τους και έδωσαν ρεσιτάλ.

Δείτε τη γνωριμία με τους Τούρκους παίκτες:

Τι θα γίνει όμως στην πρώτη ασυλία;

Επανέρχεται ο Σάκης Κατσούλης αύριο; Θα παίξουν όλοι οι παίκτες κανονικά μετά την ανταρσία; Πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την πρώτη μας εκτίμηση, η μπλε ομάδα έχει το προβάδισμα νίκης. Αν επιβεβαιωθεί η εκτίμησή μας, έρχονται ισχυροί τριγμοί στους κόκκινους.

Θα σας ενημερώσουμε για το οριστικό αύριο αφού μιλήσουμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο.

Μείνετε συντονισμένοι.

Μέχρι τότε, δείτε τους παίκτες να τραγουδάνε (αν αντέχετε):

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα