“Ήσουν ο καλύτερος πατέρας” (photo)

Η Άννα Λόπεθ αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπου τόνισε πως ήταν ο καλύτερος πατέρας. Η Λόπεθ είχε αποκτήσει ένα γιο από τον γάμο με τον αδικοχαμένο Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά, έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram: “Είναι μια πολύ λυπηρή μέρα για όλους, ειδικά για τον γιο μας. Του έδωσες πολλές συμβουλές, αλλά καμία για να ξεπεράσει την πρόωρη απώλειά σου. Περιμέναμε να έρθεις να
τον δεις με χαρά, αλλά τώρα πηγαίνουμε στη Σεβίλλη για να σε αποχαιρετήσουμε για τελευταία φορά και να σου πούμε αυτό που ήδη γνώριζες: πως σε αγαπάμε και θα σε σεβόμαστε πάντα και ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο γιος μου. Το σημαντικό για μια οικογένεια δεν είναι να ζει μαζί, αλλά να είναι ενωμένη. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου, τον γιο μας. Μακάρι όλα να ήταν ένα κακό όνειρο”.

Το σχετικό ποστάρισμα: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hoy es un día muy triste para todos, sobre todo para nuestro hijo, le diste muchísimos consejos pero ninguno para superar tu pérdida tan pronto...en esta estación nos despediamos cada vez que te ibas, pero felices esperando que volvieras y hoy vamos rumbo a tu Sevilla para despedirte desgraciadamente por última vez, para decirte, aunque ya lo sabías, que te vamos a querer y respetar siempre y que jamás te vamos a olvidar!! Fuiste, eres y serás el mejor padre que mi hijo pueda tener, lo importante de una familia no es vivir junta sino estar unida, gracias por regalarme lo mejor de la vida, nuestro hijo! Ojalá todo fuera un mal sueño... GRACIAS POR EL CARIÑO QUE ESTAMOS RECIBIENDO!!

Keywords
Τυχαία Θέματα