Ξεκαθαρίζει άμεσα του επιθετικού στο λιμάνι

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του επιθετικού για τον Ολυμπιακό, με τους Μάρκους Μπεργκ και Φακούντο Φερέιρα να είναι οι δυο βασικοί στόχοι των Πειραιωτών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν τις επαφές με τον Σουηδό επιθετικό, με τον οποίο τους χωρίζουν περίπου 500 χιλιάδες ευρώ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
αξιώνει δυο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να υπογράψει στους Πειραιώτες, ενώ αυτοί του προσφέρουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” επικρατεί αισιοδοξία, πως θα βρεθεί η “χρυσή τομή” με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές και με τον Φακούντο Φερέιρα, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα παίξει η στάση που θα κρατήσει η Μπενφίκα, η οποία φέρεται να προτιμάει μια πώληση από τον δανεισμό του παίκτη στους Πειραιώτες.

Παράλληλα, δημοσιεύματα στέλνουν για μια ακόμα φορά τον Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Έλληνα επιθετικό έτοιμο να επιστρέψει στο λιμάνι. Τέλος, δύσκολα φαίνεται πως θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Χασάν από την Μπράγκα, η οποία είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα