Ίσως να διέρρευσε το Ubisoft Pass στο Ubisoft Store

Άλλη μια συνδρομητική υπηρεσία;

Μέσω του Ubisoft Store φαίνεται να διέρρευσε ένα placeholder image, που αποκαλύπτει, θεωρητικά, μια συνδρομητική υπηρεσία, τύπου EA Access.

Όπως ανέφερε το VG247, ένας χρήστης του Resetera είδε την φωτογραφία, που εμφανίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο Ubisoft Store και φαίνεται ότι αποκαλύπτει μια υπηρεσία, ονόματι Ubisoft Pass.

Παρόλο που είναι δεν

έχουμε φτάσει καν στο σημείο της επιβεβαίωσης, το Ubisoft Pass ακούγεται σίγουρα σαν συνδρομητική υπηρεσία. Επιπλέον, η λέξη "Premium" οδηγεί σε εικασίες ότι μπορούμε ακόμη να δούμε μια κλιμακωτή υπηρεσία με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης. Αυτό δεν θα ήταν παράλογο, δεδομένου ότι η Ubisoft τυπικά ξεκινά τους νέους τίτλους παιχνιδιών με μυριάδες ειδικών εκδόσεων.

Στο σημερινό κλίμα του Disney+, του Google Stadia και της επόμενης γενιάς, δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να δούμε τη Ubisoft να προσφέρει ένα συνδρομητικό πακέτο, ειδικά αν λάβετε υπόψη πόσα μεγάλα franchises έχει. Το Assassin's Creed, το Prince Of Persia, το Splinter Cell, το Rainbow Six και το Rayman έχουν πολλαπλά sequel που καλύπτουν πολλές γενιές. Έτσι, η Ubisoft έχει περισσότερο από αρκετό περιεχόμενο για να καλύψει και να υποστηρίξει επάξια μια τέτοια υπηρεσία. Το πραγματικό ερώτημα είναι ένα.

Πόσο θα πονέσει η τσέπη μας;

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΚυκλοφόρησε ψεύτικο υλικό για το επόμενο Assassin's CreedΔιάθεση για χιούμορ είχε η UbisoftAssassin's Creed Odyssey: The Fate of Atlantis DLC - Τα πρώτα 15 λεπτά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα