Ισοπαλία στο Μιλάνο, από ένα ημίχρονο για Ίντερ και Γιούβε (video)

Το 172ο Derby d' Italia για το ιταλικό πρωτάθλημα δεν είχε νικητή, καθώς στο Μιλάνο, Ίντερ και Γιουβέντους είχαν από ένα ημίχρονο μένοντας στο 1-1.

Ο Σπαλέτι επέλεξε τον Μάουρο Ικάρντι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αργεντινό να αποτελεί σημείο αναφοράς και την Ίντερ να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 7' ο Ράτζα Ναϊνγκολάν πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ
της σεζόν, καθώς έπιασε ένα βολέ από απόσταση 30 μέτρων περίπου, με τον Σέζνι να αγγίζει ελάχιστα την μπάλα, αλλά να μην ανακόπτει την πορεία της προς το τέρμα.

Οι "Νερατζούρι" είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Ικάρντι στο 12' και στο 29', η δε Γιουβέντους δεν είχε ροή στο παιχνίδι της, ο Μπερναρντέσκι δεν ήταν επιδραστικός, ο Ρονάλντο είχε διάθεση αλλά όχι ουσία, ο Κουαδράδο δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού, τα χαφ δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ρήγμα, με τους πρωταθλητές να έχουν μόνο δύο καλά σουτ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μπερναρντέσκι στο 18' και τον Ρονάλντο στο 31'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "Μπιανκονέρι" βελτίωσαν την εικόνα τους, Τζαν, Πιάνιτς ανέβασαν την απόδοσή τους, με τον Ρονάλντο να ισοφαρίζει στο 62' -ασίστ του Πιάνιτς- φτάνοντας τα 600 γκολ στη σταδιοδρομία του με συλλόγους.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι πρωταθλητές ήταν εκείνοι που απείλησαν περισσότερο, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Γιουβέντους να έχει πλέον 88 βαθμούς και την Ίντερ 62.

Serie A, 34η Αγωνιστική

Ίντερ-Γιουβέντους 1-1

"Giuseppe Meazza", Μιλάνο

Διαιτητής: Λούκα Μπάντι

Κίτρινες κάρτες: Πέρισιτς 44' - Κουαδράδο 40', Κελίνι 45', Κεν (90+2')
Κόκκινες κάρτες: -

Ίντερ (4-2-3-1): Χαντάνοβιτς - Ντ' Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα - Βεσίνο, Μπρόζοβιτς - Πολιτάνο (80' Ζοάο Μάριο), Ναϊνγκολάν (74' Βαλέρο), Πέρισιτς - Ικάρντι (82' Μαρτίνες)

Προπονητής: Λουτσάνο Σπαλέτι

Γιουβέντους (4-3-3): Σέζνι - Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κελίνι (αρχ.), Άλεξ Σάντρο (49' Σπινατσόλα) - Τζαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (60' Κεν) - Ρονάλντο, Μπερναρντέσκι (86΄ Περέιρα), Κουαδράδο

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
Keywords
Τυχαία Θέματα