« Έδεσε» Καμαρά, ακολουθούν άλλοι δύο

Η Ξάνθη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον αμυντικό μέσο από τη Μαυριτανία και προχωράει τις συζητήσεις και με άλλους από το υπάρχον ρόστερ.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η λαϊκή ρήση. Μια ρήση, που, όπως φαίνεται, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στον ΑΟΞ. Η διοίκηση της θρακιώτικης ομάδας φρόντισε από τώρα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κάσα Καμαρά, ώστε να τον «δέσει» για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ συζητά και με άλλους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό για πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων τους.

Σε
ό,τι αφορά στον αμυντικό μέσο από τη Μαυριτανία, ο μακροχρόνιος τραυματισμός του δεν φρέναρε τη διοίκηση της Ξάνθης σε ό,τι αφορά στην πρόθεσή της να ανανεώσει από τώρα τη συνεργασία της μαζί του, παρότι το συμβόλαιό του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Θρακιώτες γνωρίζουν καλά την αξία του παίκτη. Πιστεύουν ότι όταν επανέλθει στην αγωνιστική δράση, κάτι που αναμένεται να μην αργήσει πολύ ακόμη, θα είναι το ίδιο καλός όπως πριν τραυματιστεί κι ότι θα συνεχίσει να τραβά τα βλέμματα άλλων ομάδων πάνω του.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, προχώρησαν τη συζήτηση περί ανανέωσης του συμβολαίου μαζί του και τελικώς συμφώνησαν. Έτσι, ο Καμαρά υπέγραψε από τώρα νέο συμβόλαιο με τον ΑΟΞ διάρκειας 1,5 έτους, που σημαίνει ότι αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Οι διοικούντες την ομάδα, όμως, δεν πρόκειται να σταματήσουν στον Καμαρά. Ήδη, συζητούν με άλλους τρεις παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, τους οποίους κρίνουν απαραίτητο ότι πρέπει να διατηρήσουν στο ρόστερ, δύο εκ των οποίων αναμένεται να συμφωνήσουν άμεσα για ανανέωση των συμβολαίων τους. Προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, καθότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, όμως, αναμένεται οριστική εξέλιξη σε αυτές τις υποθέσεις εντός των προσεχών ημερών.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι η διοίκηση της Ξάνθης θέλει να εξασφαλίσει ότι το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρχει σίγουρα ένας βασικός κορμός στην ομάδα, πάνω στον οποίο θα χρειαστεί απλώς να «μπολιαστούν» κάποιοι νέοι παίκτες. Έτσι κι αλλιώς, πολυτέλεια για πολλές μεταγραφικές κινήσεις δεν υπάρχει, οπότε οι Θρακιώτες επιθυμούν να βαδίζουν στα σίγουρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα