Ήρθε στο Novasports.gr το EuroLeague Greek Fantasy Challenge

Είσαι έτοιμος να μετατρέψεις τις μπασκετικές σου γνώσεις σε πλούσιες ανταμοιβές; Το EuroLeague Fantasy Challenge επέστρεψε και είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Ξεκινώντας από σήμερα, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε την ομάδα των ονείρων σας και να διαγωνιστείτε για φανταστικά δώρα και φυσικά να νικήσετε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ή φίλους σας.

 Γιατί να λάβετε μέρος στο Greek Fantasy Challenge; 

Αυτή τη σεζόν, εισάγουμε το Greek

Fantasy Challenge, μια ειδική κατηγορία στο πλαίσιο του EuroLeague Fantasy Challenge. Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να συμμετάσχετε:

Πλούσια έπαθλα: Το ελληνικό πρωτάθλημα προσφέρει αποκλειστικά βραβεία για τους συμμετέχοντες. Κερδίστε πολλά και απολαύστε τη δόξα.

Ενισχυμένος ανταγωνισμός: Δοκιμάστε τις ικανότητές σας απέναντι σε άλλους λάτρεις του Fantasy Basket στην Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι μια ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε ο καλύτερος στο παιχνίδι.

Μοναδική εμπειρία: Το ελληνικό πρωτάθλημα δίνει μια νέα διάσταση στο EuroLeague Fantasy Challenge. Είναι μια ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τη στρατηγική σας και να κάνετε το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Δημιουργήστε τη νικητήρια ομάδα σας σήμερα!

Μην χάσετε αυτή τη συναρπαστική εμπειρία του Fantasy Basket. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του EuroLeague Fantasy Challenge, συγκεντρώστε την απόλυτη ομάδα σας και ετοιμαστείτε να κυριαρχήσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο χρόνος τρέχει και τα βραβεία σας περιμένουν. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση; Εγγραφείτε τώρα και κάντε αυτή τη σεζόν της EuroLeague αξέχαστη!

Οι Βασικοί κανόνες

Με τον λογαριασμό σας EuroLeague Fantasy Challenge μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 3 φανταστικές ομάδες. Κάθε ομάδα διαθέτει 100 μονάδες για την αγορά 10 παικτών:

· 2 σέντερ

· 4 φόργουορντ

· 4 γκαρντ

· 1 προπονητή

Κάθε ομάδα fantasy μπορεί να εισάγει έως και 3 παίκτες από την ίδια ομάδα της EuroLeague (6 παίκτες από την ίδια ομάδα στη φάση των πλέι οφ). Κάθε παίκτης έχει αξία σε μονάδες που αλλάζει κατά τη διάρκεια της σεζόν με βάση την πραγματική απόδοσή του. Η αρχική πεντάδα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τους ακόλουθους αγωνιστικούς σχηματισμούς (γκαρντ-φόργουορντ-σέντερ): 2-2-1, 1-2-2, 2-1-2, 1-3-1, 3-1-1.

· Βαθμολογίες: οι παίκτες της fantasy ομάδας σας λαμβάνουν βαθμολογία με βάση τα πραγματικά στατιστικά που καταγράφονται στο πρωτάθλημα της EuroLeague. Η αρχική πεντάδα, ο έκτος παίκτης και ο προπονητής παίρνουν το 100% των πόντων, ενώ οι παίκτες του πάγκου λαμβάνουν το 50%.

· Αρχηγός: επιλέξτε έναν Αρχηγό μεταξύ των παικτών της αρχικής πεντάδας, κι αυτός θα διπλασιάζει τη βαθμολογία του.

· Πρόγραμμα: κάθε Γύρος χωρίζεται σε Αγωνιστικές, που σημαίνει ένα σύνολο παιχνιδιών που παίζονται σε μία μέρα. Μεταξύ της μιας Αγωνιστικής και της επόμενης μπορείτε να αλλάξετε τον σχηματισμό, τον αρχηγό και τους παίκτες.

· Αλλαγές παικτών: κατά τη διάρκεια ενός Γύρου μπορείτε να αντικαταστήσετε τους παίκτες της πεντάδας και του πάγκου σας, να αλλάξετε σχηματισμό και Αρχηγό.

· Ανταλλαγές: στο τέλος κάθε Γύρου μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε παίκτες για να βελτιώσετε την fantasy ομάδα σας.

· Βραβεία: Καταπληκτικά βραβεία για όλους τους συμμετέχοντες.

Ανακαλύψτε περισσότερα σε σχέση με τους κανόνες του παιχνιδιού εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα