Ιρλανδία: Ο Κόλινς θέλει τη νίκη με την Ελλάδα

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπρέντφορντ και της Εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας, Νέιθαν Κόλινς απαίτησε από τους συμπαίκτες του μια μεγάλη νίκη, αφιερωμένη στον κόουτς Στίβεν Κένι.

Πιθανότατα το παιχνίδι με την Ελλάδα ίσως να είναι και το τελευταίο εντός έδρας για τον Στίβεν Κένι στον πάγκο των Ιρλανδών καθώς είναι απειροελάχιστες οι ελπίδες πρόκρισης.

“Δεν ήταν η καλύτερη προκριματική φάση αν δούμε τα αποτελέσματα, αλλά ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε. Στους αγώνες που έρχονται πρέπει

να το δείξουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο ματς που έρχεται. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε με την Ελλάδα τις μια-δυο ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και μετά να αμυνθούμε ως ομάδα για να αποφύγουμε κάποιο δυσάρεστο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα στην ομάδα , αλλά πρέπει να βρούμε και συνέπεια. Δεν έχει νόημα να το συζητάω, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ρωτήστε οποιονδήποτε παίκτη και θα σας πει ότι όλοι απολαμβάνουμε τη συνεργασία με τον προπονητή και την προπονητική του ομάδα. Έχουν επενδύσει πολλά και αυτοί και θέλουμε πραγματικά να τους χαρίσουμε κάτι καλό” δήλωσε ο Κόλινς ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα