Ηρακλής: Σορούρ για μπάσκετ ή βόλεϊ

Ο Καρίμ Σορούρ (φωτό) με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με άλλο τμήμα του Ηρακλή (μπάσκετ ή βόλεϊ) από τη στιγμή που στο ποδόσφαιρο υπερίσχυσε η περίπτωση του Τομ Παπαδόπουλου. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα εντός του επόμενου 15ημέρου.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΕΕΑ
ο δικός του φάκελος δεν πέρασε σε αντίθεση με του Τομ Παπαδόπουλου που πέρασε με ομόφωνη απόφαση. Ο ίδιος ο Αιγύπτιος είπε για αυτό: «Ήταν και για μένα μία μεγάλη έκπληξη. Έχω την εντύπωση πως πληρούσαμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνταν. Εδώ και δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε τον φάκελο, ενώ είχα μιλήσει και με τον δικηγόρο μου ώστε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Μου είπαν πως χρειάζονταν ακόμα 3-4 έγγραφα για να είναι πλήρης ο φάκελος. Σέβομαι απόλυτα την ΕΕΑ και πλέον θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσουμε τα έγγραφα που έλειπαν, ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος. Ωστόσο θα προχωρήσω το θέμα του φακέλου για μια πιθανή εμπλοκή μου στον μπασκετικό ή βολεϊκό Ηρακλή».
Δεν έκρυψε μάλιστα ότι έχει ήδη μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα του μπάσκετ του Ηρακλή, τον Θεόδωρο Δρακόπουλο. «Μελετάω το ενδεχόμενο της εμπλοκής μου στο τμήμα του μπάσκετ ή σε αυτό του βόλεϊ. Ήδη έχω μιλήσει με τον κ. Δρακόπουλο και μάλιστα είναι πιθανό να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να συνομιλήσω μαζί του, πριν καν ολοκληρωθεί το ζήτημα του φακέλου το οποίο μπορεί να χρειαστεί και δύο εβδομάδες».
-Οι δηλώσεις έγιναν στο "Metropolis 95.5".
Keywords
Τυχαία Θέματα