Ηρ. Μεταξάς: “Πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε κλειστές άμυνες”

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκε την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό ο Ηρακλής Μεταξάς.

Όπως εξήγησε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης: “Νομίζω πως άξιζε ο Αστέρας να πάρει κάτι περισσότερο σήμερα αλλά παίζουν κι οι άλλοι μπάλα και με το στιλ που παίζουν είναι και δύσκολα κι ας μην ξεχνάμε πως έτσι πήραν και τους πόντους με τις άλλες ομάδες. Δηλαδή και την περασμένη εβδομάδα, αν δε δέχονταν κόκκινη κάρτα νομίζω πως πολύ δύσκολα ο Βόλος

θα είχε καταφέρει την ανατροπή. Γι’ αυτό αμυντικά πήγαμε καλά, δεν επιτρέψαμε τις πολλές ευκαιρίες που είδα σε άλλα ματς αλλά επιθετικά θα έπρεπε να μπει ένα γκολ, εκεί λίγο να λυθεί λίγο … να παίξουμε και πιο χαλαρά και πιστεύω πως η συνέχεια θα ήταν πιο εύκολη“.

Για την έλλειψη πληθώρας φάσεων σε σχέση με προηγούμενα ματς;

“Δεν ξέρω, η ομάδα, αν την είδατε, παίζει στο μισό γήπεδο και πιο πίσω. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις φάσεις. Γι’ αυτό λέω, από τις λίγες φάσεις, μου είπε τώρα ο συνάδερφος πως οι φάσεις ήταν 9-2, ε εννιά είναι εννιά φάσεις κι αν μπει το γκολ και λυθούν τα πόδια, όλα είναι πιο εύκολα“.

Για το τί κρατάει από το ματς πέραν του βαθμού;

“Ότι γνωρίζαμε, δουλέψαμε τί κάνει ο αντίπαλος, όπως είπα σε όλα τ’ άλλα τα ματς είδα ευκαιρίες και είδα και πολλά γκολ με αυτόν τον τρόπο, μ’ αυτές τις αντεπιθέσεις, δεν το επιτρέψαμε εμείς και πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε κλειστές άμυνες“.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεταξάς, “Πρέπει,metaxas, “prepei