Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται… (video)

Mε τη Στρασμπούρ στην πολυπόθητη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, άκουσε γαλλικό εξάψαλμο, γιουχαϊσματα, χλευάστηκε, αποδοκιμάστηκε. Απάντησε με καταπληκτικό γκολ στο φινάλε, χάρισε τρίποντο (1-0). Έκλεισε τα αυτιά. Δεν μίλησε.

Με τη Λιόν, στην έδρα της οποίας έχασε πέρυσι, στο πιο μεγάλο και δύσκολο εκτός έδρας ματς, σε ματς τίτλου, άκουσε πάλι αποδοκιμασίες, όχι από τους οπαδούς της ομάδας του, αλλά από αντιπάλους! Στα κόρνερ μάζευε χαρτάκια και πλαστικά
μπουκάλια.

Πάλι πήρε τα περισσότερα φάουλ στο ματς. Δεν εκνευρίστηκε. Έμεινε συγκεντρωμένος. Απάντησε με καταπληκτικό γκολ στο φινάλε (1-0), χάρισε τρίποντο. Έκλεισε τα αυτιά. Δεν μίλησε.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη δράση, πιο καθοριστικός και αποφασιστικός από ποτέ. Μέχρι τα δυο τελευταία ματς των έξι βαθμών, ποτέ δικά του γκολ δεν χάρισαν τρίποντο. Αυτό συνέβαινε με Εμπαπέ (3 γκολ) και Καβάνι (2 γκολ), σε νίκες στο γκολ. Τώρα συμβαίνει και με τον Νεϊμάρ (2 γκολ). Δεν σολάρει και σκοράρει όταν το ματς έχει κριθεί, κρίνει το ματς.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, από την άφιξή του στην Παρί, εμπλέκεται σε 56 γκολ σε 3.414 λεπτά συμμετοχής. Μετράει 36 γκολ σε 39 ματς και 20 ασίστ.

Από αρτίστας σε παρέα με Εμπαπέ και Καβάνι, αναγκάζεται πλέον να φανεί καθοριστικός σε ματς από το οποίο απουσιάζουν Καβάνι, Εμπαπέ, Ικάρντι και Ντράξλερ. Και μάλιστα με τη Λιόν αντίπαλο σε ματς τίτλου. Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται…
Keywords
Τυχαία Θέματα