Ιωνικός: Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πλατέλλα

Ιωνικός: Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του ΠλατέλλαtnalΤρί, 01/19/2021 - 11:20

Η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα συνεχίσει την καριέρας του στον Ιωνικό, έως το τέλος της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των “βυσσινί”, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ο 32χρονος παίκτης στην ομάδα της Νίκαιας, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των δυο διοικήσεων.

Η σχετική ανακοίνωση: “H ΠΑΕ ΑΕΛ

ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του Βαγγέλη Πλατέλλα στην ΠΑΕ Ιωνικός. Τον Βαγγέλη Πλατέλλα Ζήτησαν αρκετές ΠΑΕ της SL2, αλλά αποφανθήκαμε την παραχώρηση στην φίλη ΠΑΕ Ιωνικός, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και συγκεκριμένα του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Χρίστου Κούγια με όλη την οικογένεια του Ιωνικού, αλλά και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Γιάννη Τσιριγώτη”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Ιωνικός - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα συνεχίσει την καριέρας του στον Ιωνικό, έως το τέλος της εφετινής σεζόν. Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 11:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα