Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: “Ανατροπή και πάρτι στη Νίκαια” (vids)

Ο Ατρόμητος συνέτριψε 1-4 τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 4η αγωνιστική της Super League, αν και οι γηπεδούχοι προηγηθηκαν στο σκορ με τον Μεντόζα (37′). Σκόρερ για τους Περιστεριώτες οι Κεσχρίντα (53′), Φρότζονσον (55′), Ρομπάιγ (61′), Τζαβίδας (90+1′).

Ο ΜΕΝΤΟΖΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΓΚΟΛΑΡΑ

Στο 9ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Μεντόζα

να δοκιμάζει το πόδι του, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 11′ η απάντηση του Ατρόμητου με το βολέ του Κιάρτασον. Ο Χουτεσιώτης αντέδρασε θετικά και μπλόκαρε. Πολλά μακρινά σουτ στο ξεκίνημα. Στο 13′ ο Άοσμαν βρήκε χώρο και απείλησε τον Γιαννιώτη, με τον Έλληνα πορτιέρε να μπλοκάρει. Λίγο πριν το ημίωρο ο Ατρόμητος έδειξε παλμό με δύο ευκαιρίες. Ο Μουνίθ στο 28′ μπήκε στην περιοχή και σούταρε. Νέα επέμβαση Χουτεσιώτη. Στο 29′ ο Ρουμπάιγ διένυσε μεγάλη απόσταση με την μπάλα και σούταρε. Κανένα πρόβλημα για την εστία του Ιωνικού. Το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 37′. Ο Χαβιέρ Μεντόζα μετά το τέρμα στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, σημείωσε άλλο ένα “καρμπόν” κόντρα στον Ατρόμητο. Απίθανο γκολ για τον Αργεντινό, δεύτερο στο πρωτάθλημα.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

To δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό από πλευράς Ατρόμητου. Στο 53′ ο Κλωναρίδης συνεργάστηκε εξαίσια με τον Κεσχρίντα και ο Τυνήσιος αιφνιδίασε τον Χουτεσιώτη για το 1-1. Ήταν  η τέταρτη ασίστ του Κλωναρίδη στο πρωτάθλημα, με το ματς να έρχεται σε ισορροπία.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Τζαβίδα να βρίσκει απ’ τον άξονα τον Φρίτζονσον, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-2!

Πρώτο γκολ για τον Ισλανδό στο πρωτάθλημα! Πρώτη ασίστ και για τον 18χρονο επιθετικό. “Φύλλο και φτερό” έκανε την άμυνα του Ιωνικού ο Ατρόμητος. Στο 61′ ο Τζαβίδας μετά απ’ την ασίστ έψαξε και γκολ, ο Γιαννιώτης απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Ρομπάιγ σκόραρε για το 1-3. 

Στο 73′ ο Μάξι Λοβέρα βρέθηκε στην περιοχή και σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση. Ο Αργεντινός μέσος καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία για τον Ιωνικό. Στο 75′ ο Ρομπάιγ έφτασε σε δεύτερο γκολ, αλλά μέσω του VAR ακυρώθηκε, καθώς ο Γάλλος ξεκίνησε την προσπάθεια του από θέση offside

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το τελικό 1-4! Ο Κλωναρίδης αφού πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια μοίρασε ακόμα ένα γκολ, αυτή τη φορά στον Τζαβίδα, ο οποίος χρήστηκε σκόρερ!

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες (59′ Μίλο), Ρομαό, Μύγας, Κάνιας, Μασάς (87′ Ελευθεριάδης), Βαλεριάνος, Άοσμαν, Μεντόσα (67′ Λοβέρα), Μάντζης (59′ Ιωαννίδης)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν, Μουνίθ (46′ Φριτζόνσον), Ροτάριου (46′ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (46′ Τζαβίδας)

Keywords
Τυχαία Θέματα