Κάντιθ-Μπαρτσελόνα 0-4: Τους βαθμούς η Μπαρτσελόνα, νικήτρια η ζωή

Στο “Νουέβο Μιραντίγια” έλαβε χώρα η υπενθύμιση ότι η ζωή παραμένει το υπέρτατο αγαθό κι είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Το ματς διεκόπη στο 82ο λεπτό για να προσφερθεί φροντίδα ανάνηψης από το γιατρό της Κάντιθ σε φίλαθλο που κατέρρευσε στην κερκίδα.

Στα ποδοσφαιρικά, η Κάντιθ είχε αποδειχθεί πολύ σκληρό καρύδι για τη Μπαρτσελόνα στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, καθώς σε καμία από αυτές πανηγύρισαν οι Καταλανοί. Η ομάδα του Τσάβι, αήττητη, εκτός έδρας επί των ημερών του, πήρε από την αρχή την κατοχή του ματς, είχε δοκάρι

στο 10ο λεπτό με τον Ραφίνια, όμως δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι λειτούργησαν καλά αμυντικά καρτερώντας την ευκαιρία τους μέσω αντεπίθεσης ή στατικής φάσης την οποία όμως δε βρήκαν στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα δυσκολεύθηκε μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ στο 55ο λεπτό με τον Φρένκι ντε Γιόνγκ. Από εκεί και μετά τα πάντα κύλησαν ευνοϊκά για τους Καταλανούς που είδαν το Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει το 2-0 στο 65ο λεπτό πριν ο Άνσου Φατί και ο Μούσα Ντεμπελέ διαμορφώσουν μετά τη διακοπή το τελικό 4-0, για την πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Κάντιθ μετά από 16 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα