Ιωαννίδης: «Θέλουμε να κάνουμε το 9Χ9»

Ο Έλληνας επιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα, όπου μετράει επτά νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Παράλληλα, δήλωσε πως οι «πράσινοι» δεν κοιτούν τα αποτελέσματα των αντιπάλων και πως επικεντρώνονται στα δικά τους παιχνίδια. Ο Ιωαννίδης μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα μετά από καιρό, κόντρα στον Αστέρα:

Η δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής και η ομάδα. Εγώ ένιωσα πολύ καλά και προσπάθησα να εφαρμόσω τις οδηγίες

του κόουτς. Εννοείται ότι είμαι έτοιμος να παίξω περισσότερα λεπτά, ο προπονητής μου θα αποφασίσει αν και πότε θα γίνει αυτό.

Για το αν έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες το 9/9 που είχε πετύχει η μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού το 1994-95:

Σίγουρα εκείνο το σερί στο πρωτάθλημα το πέτυχε μία σπουδαία ομάδα, με μεγάλους παίκτες στη σύνθεσή της. Μακάρι να το επαναλάβουμε κι εμείς και, γιατί όχι, να το ξεπεράσουμε. Έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να το κάνει αυτό και, αν μείνουμε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις μας, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα το καταφέρουμε. Τα ρεκόρ είναι σημαντικά, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τίτλοι. Θα έχει αξία να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες, γιατί χωρίς αυτό, τα ρεκόρ έρχονται και παρέρχονται. Εκείνος ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ιστορία για τους τίτλους και τις διακρίσεις του στην Ευρώπη και έπειτα για τα υπόλοιπα.

Για το αν ασχολούνται με τα αποτελέσματα των αντιπάλων:

Είμαστε στην πρώτη θέση και αυτό σημαίνει ότι οι αντίπαλοι κοιτάνε τα αποτελέσματά μας. Όταν εσύ οδηγείς την κούρσα, αν συνεχίσεις να νικάς, δεν έχεις λόγο να κοιτάς πίσω σου. Είμαστε πρώτοι, σκεφτόμαστε μόνο πώς θα συνεχίσουμε να νικάμε και δε μας απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιποι.

Keywords
Τυχαία Θέματα