Ινζάγκι: «Μια σημαντική βραδιά για τον σύλλογο»

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως είναι μια σημαντική βραδιά για τον σύλλογο, αμέσως μετά την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Μπενφίκα, η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη 2-0 στο πρώτο ματς, έδωσε την πρόκριση στους «νερατζούρι». Ο έμπειρος προπονητής έκανε έναν απολογισμό της έως τώρα πορείας της ομάδας του στη φετινή διοργάνωση και στάθηκε στη σκληρή δουλειά όλων, για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Αρχικά, ο Ινζάγκι δήλωσε: «Υπάρχει πολλή ευτυχία. Είναι μια σημαντική βραδιά για όλο τον σύλλογο. Κάναμε έναν υπέροχο αγώνα και αξίζαμε την

πρόκριση στη διπλή αναμέτρηση με μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Οι παίκτες έκαναν δύο απίστευτα ματς. Αυτός ο ημιτελικός ήταν ένα όνειρο και τώρα είμαστε εκεί. Αρχίσαμε από έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, αλλά οι παίκτες μπόρεσαν να είναι ενωμένοι. Όλοι εργαζόμαστε καθημερινά για να ζήσουμε τέτοιες βραδιές, που έλειπαν εδώ και πολύ καιρό στην Ιντερ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ομάδα του Μιλάνου: «Το μέλλον μου; Δεν είναι πρόβλημα. Είχα την τύχη να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο για χρόνια. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και θέλω να κάνω τους φιλάθλους μας, να ζήσουν τέτοιες βραδιές».

Keywords
Τυχαία Θέματα