Ίντερ: Ο Λαουτάρο μένει και υπογράφει νέο συμβόλαιο

«Ο Λαουτάρο θέλει να μείνει στην Ίντερ», δήλωσε ο μάνατζερ του νεαρού επιθετικού Αλεχάντρο Καμάνο στο FCInter News

“Πιστεύει στο πρότζεκτ των νερατζούρι και στοχεύει σε ένα συνεχόμενο scudetto. Υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την διοίκηση την ερχόμενη Τετάρτη (18/8). Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει στους νερατζούρι. Ο Μαρτίνεζ είναι πολύ χαρούμενος στο Μιλάνο, τα πάει πολύ καλά με τους συμπαίκτες του και τον νέο προπονητή Σιμόνε Ινζάγκι, πιστεύουμε, ότι υπάρχει ακόμα ζωή στην Ίντερ”

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ αναπόφευκτα θα

ζητήσει αύξηση μισθού από την στιγμή που πρόκειται να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, ειδικά καθώς αυτή τη στιγμή έχει αρκετά χαμηλό μισθό (2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο). «Ο Λαουτάρο δεν μιλάει για χρήματα, αλλά για ποδόσφαιρο, για αυτό είμαι μάνατζερ του. Μπορώ να σας πω ότι όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα δύσκολη οικονομική κατάσταση».

Ο Καμάνο ρωτήθηκε γιατί ο επιθετικός είχε απορρίψει τις προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όπως της Άρσεναλ και της Τότεναμ, αλλά και της Ατλέτικο Μαδρίτης. «Θέλει να κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα με την Ίντερ, να παίξει στο Champions League και σε καμία περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να φύγει από την Ιταλία. Πιστεύει απόλυτα στον σχεδιασμό του συλλόγου.

Ο Λαουτάρο γίνεται 24 ετών μέσα στον μήνα και το τρέχον συμβόλαιό του ισχύει έως τον Ιούνιο του 2023. Την περσινή σεζόν δημιούργησε φοβερό δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου, καθώς πετύχει 19 γκολ με 11 ασίστ σε 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα