Μίλαν: Κοντά σε Φλορέντσι

Η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ της Ρόμα και πρωταθλητή Ευρώπης με την Ιταλία, όπου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ποτσετίνο δεν τον χρειάζεται μετά την απόκτηση του Μαροκινού Ασράφ Χακίμι από την Ίντερ, αλλά ούτε ο Ζοζέ Μουρίνιο τον υπολογίζει.

Η Μίλαν πιστή στο πλάνο της φυσικά και επιθυμεί να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από την Ρόμα που ανήκει και οψιόν αγοράς, αλλά οι σύλλογοι πρέπει ακόμα να καταλάβουν τις λεπτομέρειες των προϋποθέσεων που θα

καθιστούσαν την υποχρέωση μόνιμης μετακίνησης. Σύμφωνα με αρκετές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των Sky Sport Italia και Sportitalia, σήμερα (16/8) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του μάνατζερ του Φλορέντσι, Αλεσάντρο Λούτσι,με την διοίκηση της Μίλαν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

Ο Φλορέντσι δόθηκε δανεικός στη Βαλένθια και την Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε οι Τζιαλορόσι θέλουν τώρα κάποιες εγγυήσεις ότι θα πουληθεί μία και καλή το επόμενο καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή, η Μίλαν είναι πρόθυμη για δανεισμό με δυνατότητα αγοράς, αν και μπορεί να να συμφωνήσει σε ορισμένους όρους για να κάνει τη μεταφορά μόνιμη, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια πρόκριση στο Champions League. Οι ροσονέρι δίνουν ένα εκατομμύριο και περίπου τέσσερα για μόνιμη αγορά του χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα