Ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτη ματιά για τον 2ο κύκλο του "The Terror"

Αδημονώ!

Η ανθολογία τρόμου με τίτλο "The Terror" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτες εικόνες για την 2η σεζόν της.

Σύμφωνα με το The Wrap, η νέα σεζόν της σειράς, η οποία θα αποκαλείται "Infamy", θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 12 Αυγούστου 2019 και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Ρίξτε μια ματιά στις πρώτες εικόνες της νέας σεζόν, παρακάτω:

Η 2η σεζόν της ανθολογίας θα "τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου

Πολέμου και θα έχει επίκεντρο ένα μυστηριώδες 'φάντασμα' που απειλεί την Ιαπωνική-Αμερικάνικη κοινότητα, στέλνοντας τον κόσμο από τα σπίτια του στα στρατόπεδα διεθνοποίησης της Νότιας Καλιφόρνιας, στον Ειρηνικό ωκεανό".

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Derek Mio ως Chester Nakayama, Kiki Sukezane (“Lost in Space”) ως Yuko, Cristina Rodlo (“Miss Bala”) ως Luz, Chester, Shingo Usami (“Unbroken”) ως Henry Nakayama, Naoko Mori (“Everest”) ως Asako Nakayama, Miki Ishikawa (“9-1-1”) ως Amy και George Takei ως Yamato-san.

Ο Alexander Woo ("True Blood") συμμετείχε στη δημιουργία του δεύτερου κύκλου, ενώ εργάστηκε και ως εκτελεστικός παραγωγός. Επιπλέον, ο Woo εκτέλεσε χρέη showrunner μαζί με τον Max Borenstein ("Kong: Skull Islanan", "Godzilla"). Ο Josef Kubota Wladyka (“Narcos”) θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ οι Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady και Jordan Sheehan θα βρεθούν στην εκτελεστική παραγωγή.

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Dan Simmons, η πρώτη σεζόν του "The Terror" διηγήθηκε μία αυτοτελή ιστορία για τα καταραμένα πληρώματα των HMS Erebus και HMS Terror. Τα δύο πλοία, Erebus και Terror, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από το Βόρειο Πέρασμα, τη θαλάσσια οδό για τον Ειρηνικό Ωκεανό μέσω του Αρκτικού ωκεανού , περίπου το 1800. To cast αποτελούταν από τους Jared Harris (The Crown), Tobias Menzies (Outlander) , Ciarán Hinds (Game of Thrones), Paul Ready (Cuffs), Adam Nagaitis (Suffragette), Nive Nielsen (The New World), Ian Hart (Neverland) και Trystan Gravelle (Mr. Selfridge).

Ανυπομονείτε για την 2η σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗ Samsung Electronics και η Universal Pictures Home Entertainment ανακοινώνουν συνεργασία για HDR10+ περιεχόμενοLa Casa de Papel: Parte 3 - Netflix TrailerΟ Παραμυθένιος Κήπος 2019: Led Veil-Poi show από την καλλιτεχνική ομάδα Vproject

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα