Η Black Widow ξεκινά γυρίσματα το καλοκαίρι

Δεν μας αφήνει η Johansson ακόμα.

Η standalone ταινία της Marvel Studios για την "Black Widow" θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο σύμφωνα με τον David Harbour (Hellboy).

Πριν μερικές μέρες μάθαμε ότι ο Harbour θα συμμετάσχει στην ταινία "Black Widow" και τώρα κατά την διάρκεια συνέντευξης του για το "Hellboy" (μέσω Den of Geek!) ρωτήθηκε αν μπορεί να αποκαλύψει κάτι για την επερχόμενη ταινία.

"Νομίζω ότι

είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο", αποκάλυψε. "Δεν νομίζω ότι είναι έτοιμη ακόμα [από ηθοποιούς, κτλ], αλλά είναι σπουδαία χαρακτήρας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό. Το cast περιλαμβάνει την Scarlett και την Florence Pugh, νομίζω. Ξέρω ότι μιλούσαν για την Rachel Weisz. Αυτές είναι μερικές υπέροχες ηθοποιοί".

Την Pugh, που ανέφερε ο Harbour, είδαμε προσφάτως στο "Fighting with My Family" και στο "The Little Drummer Girl" του AMC. Στο "Black Widow" μάλλον θα έχει ρόλο αντιπάλου.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα σε όλο τον πλανήτη και θα επικεντρώνεται στην Romanoff, την κατάσκοπο και δολοφόνο, η οποία μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε από την KGB, πριν επαναστατήσει και γίνει πράκτορας της SHIELD και Avenger.

Πληροφορίες για την άτιτλη ταινία "Black Widow" υπάρχουν ελάχιστες, αλλά ξέρουμε ότι η Scarlett Johansson θα επανέλθει για τον ρόλο της. Δεν γνωρίζουμε αν θα εμφανιστούν άλλοι χαρακτήρες των Avengers ή αν η ταινία θα λαμβάνει χώρα πριν ή μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame". Σίγουρο είναι ότι τη σκηνοθεσία, όπως φαίνεται, θα αναλάβει η Cait Shortland και το σενάριο ο Jac Schaeffer. Αντίθετα με τις φήμες, η επερχόμενη ταινία θα είναι κατάλληλη για όλους και ο μισθός της Johansson θα ανέρχεται στα $15 εκ..

Αναλυτικά τα σχέδια για το μέλλον του MCU θα μάθουμε μετά την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" το καλοκαίρι. Μέχρι τότε τον Harbour θα δούμε στο "Hellboy" σε μερικές μέρες και την Black Widow στο "Avengers: Endgame" στις 24 Απριλίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΈντονες φήμες θέλουν δύο νέες προσθήκες στο cast της ταινίας "Black Widow"Βρέθηκε η αντίπαλος της Black Widow στην αυτόνομή της ταινίαΚατάλληλη για όλους παραμένει η Black Widow

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα